milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
Ja sam mislio da svi telefoni imaju te precice u notification baru.
ljudi moji da li je neko provalio koliko swype tastatura sada razbija?koristio sam je dok je bila beta i onda su je blago zasrali kada su je konačno pustili na market. pre neki dan mi je palo na pamet da je opet probam i sredili su sve što mi se nije sviđalo.
ono što je falilo u odnosu na swiftkey a sada postoji:
- next word prediction(!!!)
- full srpska tastatura sa ČĆŽŠĐ
- korišćenje dva jezika paralelno
ono što je i ranije bilo bolje, a i dalje je
- gomila ponuđenih reči umesto samo 3 koliko ima swiftkey
- swype unos neuporedivo bolji (pisao sam već par puta po forumu o tom delu)
- performanse (na S2 radi kao google tastatura, swiftkey ne može da mu prismrdi)
- više gestures
- ...
ono što je bolje kod swiftkey:
- troši manje rama (SK oko 40ak swype oko 60)
- ima skroz crnu temu za amoled
- ? (one statistike i heatmap ne računam)
Svaki dan koristim led flash, i kao blic i kao lampu i bukvalno ne postoji brzi nacin od aktiviranja iz notification toggle aplikacije (iz status bara). Probao sam jos 20-ak bolje ocenjenih led flash aplikacija i sve su sporije, neke i primetno mada imaju kao i neke dodatne funkcije koje mi uopste ne trebaju.
Battery Widget Reborn (BETA)
Vidim mnogi hvale ovo.
Pogotovo je praktično kad je dugme na vrhu...![]()
Samsung pali na home.
I to na levoj straniPogotovo je praktično kad je dugme na vrhu...![]()
Kako se to podesava? Ili je to samo za pojedine Samsung telefone ili android verzije?Pogotovo je praktično kad je dugme na vrhu...![]()
Samsung pali na home.
Kakav i koji mod? Mislis na custom rom ili nesto drugo?
To bas bas odavno postoji, samo sto mi nikad nisu bile funkcionalne i lepe kao odvojene...
Koji ce vam te "napucane" tastature na ovolikom displeju?Meni ova stock zavrsava pos'o
Inace http://www.aliexpress.com/item/For-...r-Google-Nexus5-Free-Shipping/1623558022.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari