Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je radio, pa je prestao posle zadnjeg updatea storea.
@ hsv
Koristio sam ja nekada. Batalio jer nisam imao dovoljno rama na gnexus.

Neko pomenu ovaj novi facebook app... Nece bre swipe u desno i nema nigde da se postavi most recent ili top stories?!

Edit: Nasao sam... Joj kako je glupo... Sad ima i u prvoj koloni i poslednjoj... ali nema onda top stories... Je*o ih redizajn.

U beta programu ste?
Proveravam kod sebe i ne nudi mi update. Nisam se uclanio u beta testing.

Ja sam od početka u beta programu čim su krenuli sa tim, ali neki su dobili i ranije... Nema veze nikakve, jer Facebook to sekvencijalno pušta korisnicima...

uploadfromtaptalk1396699985198.jpg

ljudi moji da li je neko provalio koliko swype tastatura sada razbija? :D koristio sam je dok je bila beta i onda su je blago zasrali kada su je konačno pustili na market. pre neki dan mi je palo na pamet da je opet probam i sredili su sve što mi se nije sviđalo.

ono što je falilo u odnosu na swiftkey a sada postoji:
- next word prediction(!!!)
- full srpska tastatura sa ČĆŽŠĐ
- korišćenje dva jezika paralelno

ono što je i ranije bilo bolje, a i dalje je ;)
- gomila ponuđenih reči umesto samo 3 koliko ima swiftkey
- swype unos neuporedivo bolji (pisao sam već par puta po forumu o tom delu)
- performanse (na S2 radi kao google tastatura, swiftkey ne može da mu prismrdi)
- više gestures
- ...

ono što je bolje kod swiftkey:
- troši manje rama (SK oko 40ak swype oko 60)
- ima skroz crnu temu za amoled :D
- ? (one statistike i heatmap ne računam)

ja kad sam rekao da je swype besplatan na amazonu i da vredi da se uzme, svi me dočekaše na nož, kako je stara verzija i šta ti ja znam.... e pa instalirao sam trial najnovije verzije sa play store-a, i sve je isto! tako da mi je drago što imam original swype, koji je 0.0001 verziju stariji. totalno me zabole, kad radi odlično... mada ću gotovo sigurno da batalim android za telefon, prelomio sam ka nokiji sad. uzeću android tablet nexus 7 2013 i gotovo, na telefonu bar da imam dobru kameru kad nemam ovako neki ultra fotoaparat...

Poslednja izmena:
Svaki dan koristim led flash, i kao blic i kao lampu i bukvalno ne postoji brzi nacin od aktiviranja iz notification toggle aplikacije (iz status bara). Probao sam jos 20-ak bolje ocenjenih led flash aplikacija i sve su sporije, neke i primetno mada imaju kao i neke dodatne funkcije koje mi uopste ne trebaju.

Battery Widget Reborn (BETA)

Vidim mnogi hvale ovo.

Postoji brzi nacin :) Opcija u Sense 5 toolbox-u, kada je fon zakljucan samo zadrzis power dugme i flash se upali :D Bas je prakticno i brzo, iz dzepa palis lampu :D

Pogotovo je praktično kad je dugme na vrhu... ;)

Samsung pali na home.

Pogotovo je praktično kad je dugme na vrhu... ;)

Samsung pali na home.

Veruj mi, ne samo da se naviknes, nego ako imas normalne ili malo vece sake kao ja apsolutno nije problem(dugme koristim samo za to). Kazem ti, iz dzepa vadim upaljenu lampu ako mi brzo zatreba.

Nema default, to su modovi, na s2 je na home, na s3 na volup itd...

Ima ih u custom romovima ali može da se nakalemi i na stock.

To bas bas odavno postoji, samo sto mi nikad nisu bile funkcionalne i lepe kao odvojene...

To bas bas odavno postoji, samo sto mi nikad nisu bile funkcionalne i lepe kao odvojene...

jedno pitanje za ljubitelja SwiftKey taste :)

da li može nekako da se promeni touch sound pri pisanju? oni stock zvuci su jeza..

edit: tražio sam na googlu i ništa pametno

Poslednja izmena:
probaj da dekompilujes/kompilujes aplikaciju, pa vidi jel moze, kontam da moze, ali svaki sledeci update ces morati to da radis...

Zašto uopšte uključuješ zvuk?
Ja nemam pojma ni kakav je stock :d

bolje da nemaš.. :)

sada pretraživao net i za sada ne mogu skoro nikako da se menjaju.
koliko "bitna" opcija a ovi divljaci ne mogu da je ubace godinama..

eto još jednog plusa za google tastu :)

Poslednja izmena:
Sve trenutno "jake" tastature su dosta mršave u odnosu na smart keyboard pro što se tiče podešavanja.
Inače, koristio sam swype ponovo par dana i prelaz sa swiftkey na njega mi je isti kao kada sam prešao sa smart keyboard na swift.
Uvek ima nešto što te nervira i nerviraće dok ne pređeš potpuno i navikneš se.
A trenutno, ne vidim razlog jer su i jedna i druga vrlo slične.

I da, obe imaju užasne teme.

Poslednja izmena:
Ala,istripovao sam se da je nexus 5 tema >.< a sumnjivo mi je bilo da je org.ali cisto da podelim posto je na snizenju.
Izvinjavam se za off ;)

Koji je najbolji remote desktop client?I je li neko imao iskustva sa microsoftovom remote aplikacijom,stalno mi izbacuje eror,po log-u ne moze da nadje host...

Vrh Dno