Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Citao sam unazad par strana za problem diskonektovanja skype, dok u notification bar-u pokazuje status online, to je problem zadnjih par verzija, ali ja sam sacuvao sa TB stariju verziju 4.0.0.22082 koja nema tih problema, pa probajte nju.

Meni Skype izgleda ostane aktivan kad ga prikazuje u notifikaciji ali kad ga ne prikazuje (kad to podesim u njegovim opcijama) SD Maid na listi aplikacija za Skype piše "running" ali ne vidim Skype pod Apps > Running niti pod Developer options > Process Stats pa ne znam da li je stvarno aktivan ili nije.

I inace player pro nije nista losiji od poweramp-a. Jos sa DSP.. mozda je i bolji malo ali ajde da su tu negde. Walkman ima slican kvalitet zvuka, manje podesavanja ali ne postoji u marketu.

Ni meni neće da radi ni jedan film.Učitavanje večnost,inače u poslednje vreme mi pola filmova nije radilo.
Očigledno su problemi sa serverom

Jel moze preporuka za pdf reader?
P.S. Znam da je bilo priceo tome ali pretraga ne daje ni jedan jedini rezultat :(

Quickoffice. Otvara, između ostalog, i PDF format.

Ja ga koristim ..

Ja sam navikao na Evernote :)

Tapatalk 4 mi na nekom forumu GIF smajlije prikaze kao dio smajlija preko kojeg stoji natpis GIF, mora li to tako ili moze da ih prikaze kao pravi GIF? Na istom forumu animirane avatare uredno prikaze kao GIF.

Ja posto sam kupio onu briljantnu facets aplikaciju, vuce mi odatle. 0.99$ vredi. Preporuka ;)

Nisam znao da muzej može i nju da povuče. Onda ću da kupim.
Inače meni ili default ili natgeo

Imas i Flickr addon, sjajan je :)

I ja ga volim ali nema normalne "narodne" verzije :(
Stalno mi izlazi neko upozorenje (jer bi trebalo da se krekuje preko neke desete aplikacije, a necu da instaliram dve da bi koristio jednu aplikaciju).

Dobio sam i ja novi dizajn fejsa. Jel moze neko da mi kaze nove komande za njega? Kako da otvorim listu prijatelja a da ne klikam skroz gore?

^ Upravo sam isprobao CCleaner. Ništa ne nudi više od onog što android već sam ne poseduje, osim neke statistike i grafičkog prikaza zauzeća memorija.

Sad gledam, to je mod samo za ICS rom-ove? Ja sam na 4.4.2, ovo em komplikovana instalacija em nema "podrške" za novije od 4.0 Androide?

Imas kod mene u potpisu sve :)

Inace mislim da bi trebao da radi u rasponu od 2.3 do 4.4.2... Mozes i neke starije verzije da pokusas ako najnovija ne radi, mada najnovija je uvek najupeglanija...

Једно питање у вези новог изгледа фејса. Како да ми у њуз фиду приказује свеже вести? Видим да има да се уђе у онај мени с десне стране па ту да се бира.

pa meni sa strane pa scroll do feed i kliknes na most recent. sam si sebi odgovorio

Мислио сам да има неко згодније решење. Пре сам једном подесио и увек ми излазило најновије.

jednom kad namestis trebalo bi da ostane tako. ja sam bas danas prebacivao u most recent i jos uvek stoji

Nazad
Vrh Dno