Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sam showbox ,mx player i onaj subslauncher ali kad izaberem film iz shouboxa i odem da ga otvori onaj launcher dobijem onu šifru koju obrišem i ukucam naslov ali se ništa ne dešava.

Iz app drawer-a uđi u Subslauncher i namesti koje jezike želiš da ti skida. Posle po zastavi izaberi odgovarajuci titl.

Instalirao sam showbox ,mx player i onaj subslauncher ali kad izaberem film iz shouboxa i odem da ga otvori onaj launcher dobijem onu šifru koju obrišem i ukucam naslov ali se ništa ne dešava.

Ili je nov film pa jos nema prevoda ili verovatnije ne pritisnes search na desnoj strani nego ok na tastaturi. Evo ti primer. Prva slika je nakon paljenja app, a druga je samo nakon pritiska na search. Ovo cak nije ni sa drop box nego preko file managera sa (relativno) tacnim imenom filma.
u6yde8y5.jpg

ny2ynuna.jpg

Poslednja izmena:
Da li još neko ima problem sa novim tapatalk i notifikacijama? Isključio sam ih ali stižu već dva dana kao da je uključena opcija.

Немам тај проблем

Ako mene pitas, zanima me koja je tacna verzija poslednjeg TT? Kad otvorim u GP, u opisu aplikacije, sta je novo, navodi mi novine za verzije 4.2.5, 4.3.0, 4.3.5... Kada uradim update (posto mi je predhodno bila instalirana piratska verzija 2.2.0.) i pronadjem tt u instaliranim aplikacijama pise mi verzija 2.4.15. Pitam jer mi je malo nelogicno, kao da mi je updatovano na sledecu, ali ne na najnoviju verziju aplikacije...

Ako mene pitas, zanima me koja je tacna verzija poslednjeg TT? Kad otvorim u GP, u opisu aplikacije, sta je novo, navodi mi novine za verzije 4.2.5, 4.3.0, 4.3.5... Kada uradim update (posto mi je predhodno bila instalirana piratska verzija 2.2.0.) i pronadjem tt u instaliranim aplikacijama pise mi verzija 2.4.15. Pitam jer mi je malo nelogicno, kao da mi je updatovano na sledecu, ali ne na najnoviju verziju aplikacije...

Obrisi tu narodnu verziju i skini obican free TT sa GP-a

Zasto mi se pri pustanju filma,iz showbox-a,samo na trenutak pojavi subslauncher, odmah ga prebaci i pusta na mx playeru,naravno bez titla?
Posto znam da se o ovome vec pricalo,moze neko da mi pusti na pm,tacno podesavanja,korak po korak.

Koju verziju androida imaš?

Pa nije nelogično, TT4 radi od ISC-a pa na dalje.

Pa onda je to sigurno, nego obicno pise aplikacija nije kompitabilna sa uredjajem, prvi put vidim da instalira stariju verziju...

TT4 je, bar meni, u verziji 4 okrenut tablet uređajima. TT2 je mnogo preglednija za koroštenje na telefonima.

Zasto u aplikaciji Photos (koja je povezana sa Google +) ne mogu da vidim slike sa SVIH uredjaja, nego samo sa telefona ako sam na telefonu a sa tableta ako sam na tabletu. Kako da vidim sve slike? Za sad jedino mogu tako sto udjem na komp i idem https://plus.google.com/u/0/photos/yourphotos

Ili je nov film pa jos nema prevoda ili verovatnije ne pritisnes search na desnoj strani nego ok na tastaturi. Evo ti primer. Prva slika je nakon paljenja app, a druga je samo nakon pritiska na search. Ovo cak nije ni sa drop box nego preko file managera sa (relativno) tacnim imenom filma.
u6yde8y5.jpg

ny2ynuna.jpg

Sve sam pokusao ali nikakav prevod nisam nasao.Pokusacu sa ovim tvojim nazivom filma da vidim jer ce pronaci.Jer subslauncher pusta film za koji si titl odabrao ili onaj iz shouboxa za koji si dobio onu sifru koju si kasnije u subslauncheru odabrao???

Poslednja izmena:
Vrh Dno