Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja koristim press i news republic.

Aviate launcher skinte sa GP i pristupni kod je YAHOO. Veoma zanimljiv launcher, dacu mu sansu ;)

Nije lose, simpatican koncept, ali nekako mrzi me da se navikavam :)

Meni se ne svidja... Dajte preporuku za neki launcher za android 2.3, na kome mogu sam da postavljam redosled ikonica aplikacija u meniju.

Najbolji launcher za Android 2.3 je ADW.Launcher EX.

zar nije onaj launcher pro bio najlaksi za 2.3. secam se da sam ga kupio u ono vreme i da je radio odlicno ali vec tada je razvoj stao :d

Dobar je ovaj besplatni Adw sa play store-a, samo me nervira sto su mi razbacane ikone aplikacija, ne mogu izgleda sam da ih rasporedim i da mi nova apk ide na kraju, nego ih on sam sortira po imenu.

Poslednja izmena:
zar nije onaj launcher pro bio najlaksi za 2.3. secam se da sam ga kupio u ono vreme i da je radio odlicno ali vec tada je razvoj stao :d

Launcher Pro je najbolji launcher za telefone sa slabijim performansama. ADW.Launcher EX ima mnogo više opcija i prilično je napredniji. A i smatram da nema baš toliko slab telefon za Launcher Pro. :)

Ja sam na Desire-u vozio isključivo LauncherPro, tako da od mene +1 za LP :p

Salis se?
Go nije dobar ni za nove a kamoli za starije telefone.

Jos jedan glas za Holo launcher

koja 3rd party aplikacija za kameru bese prilicno hvaljena?
Treba mi da zamenim stock aplikaciju za kameru cisto da zamenim stock aplikaciju na Sony-ju. Ne mogu da setim, a pokusao sam search i ne bude mi se secanja.
Da li bese nesto LG cam nesto ili FX?

Moze i link do "placene verzije" na PM, slobodno, necu se naljutiti :)

Hvala unapred

Poslednja izmena:
Pogledaj još i a better camera, vignette

Nema na cemu.
Iz zezanja sam probao vecinu slicnih sa ocenom vecom od 4, mislim da ne trenutno ne postoji bolja besplatna aplikacija za kameru, radi brzo, tu su osnovna podesavanja, nema smarackih ogranicenja tipa samo vga rezolucija za free veziju a kvalitet fotografija je u rangu sa fabrickim softverom.

Vrh Dno