Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

:wall: sad me sramota. Jos sam otvorio jednom tu TV aplikaciju i ucinilo mi se da sam video nesto wifi i to i batalio...

To je za program za tv, ali to u srbiji nije podrzano tako da ti nista ne znaci. A da bi se on automatski povezao na neki noviji tv treba mu net samo da bi skinuo te komande za taj tv koliko sam ja primetio, posle ne treba.
A za starije tv-ove, iptv itd moras da ga ucis dugme po dugme sa tvog sadasnjeg daljinskog.

Pa sa stock aplikacijom u One-u daljinski radi odlicno koliko sam ga ja testirao. I sa starim tv-ovima, sa IPTV-om i sa svim novim TV-ovima.

A šta je sa s4? Ja čačkao drugarov s4 10ak minuta i nisam uspeo da namestim nijedan uređaj u kući. :d
Koju god aplikaciju da sam instalirao.

A šta je sa s4? Ja čačkao drugarov s4 10ak minuta i nisam uspeo da namestim nijedan uređaj u kući. :d
Koju god aplikaciju da sam instalirao.

Ne bih znao. Kazem ja ne valja S4. Haha salim se :D

7 day trial...

ma jok, izlecena verzija :D

Dobar je Sygic, a ni TomTom nije loš, pa imamo i iGO i Garmin. Juče izašla Serbia_TomTom_2013.06_131017 za iGO....

Neko je negde napisao za neki program koji analizira koji folder koliko "jede" memoriju ali ne mogu da ga nadjem :(

DiskUsage

Može i Titanium backup.

Koji je kao D best? :)
Drug skinuo neki NoBloat Free, a ne znam jel valja sta :D

Pa skoro je isto, samo što se root explorer plaća.

Ma da, bitno da radi posao :)
EDIT: Sta se dobija u Titanium bekapu da je vredno placanja? mislim na onaj pro

Poslednja izmena:
E sad vidim da si editovao post, nisam nikad čuo za taj nobloat...
Titanium me još nije izneverio, tako da ono... ;)

Dobija se dosta toga zato i uspevaju da ga prodaju za te pare.

Smart remote odlicno radi, skoro sve uredjaje sam namestio lako, ali mi treba za jednu staru liniju neka app sto moze da uci komande sa daljinskog, zna li ko neku?

Koji smart remote,ima ih vise na PS? I mene zanima koja app moze da uci komande sa daljinskog...za LG non smart TV,Total i slicno...

Posto su uništili Engadget aplikaciju novim update-om, sta predlazete za alternativu? Da ukljucim u Flipboard news ili Google Newstand?

Vrh Dno