Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

SuperTube na Stock KK 4.4 mogu da pojacavam do 15, to je max dok je na Cataclysm 4.4 max 20, jel moguce da su softverski zbudzili da moze jace da se pojaca? Ne mogu da primetim neku specijalno razliku toliko posto ne mogu istovremeno da uporedim al cini mi se da je jace stvarno iako je mozda samo placebo efekat, otkud znam.

kako instalirati aplikaciju koja npr kad udjem i kliknem install ona nece da se instalira,pise aplikacija nije instalirana

rucno obrises aplikaciju pomocu nekog file explorera pa instaliras ili jeobrises i kopiras u app folder i podesis permissions

Meni sofa kad listam zapuca i onda nastavi. A ako budem uporan onda izbaci fc. Inače je ekstra. Jedva čekam flashscore app, ipak su oni pro za rezultate:)

A sta fali livescore appu?

Kasni minut do 2.

Ma flashscore ce da ih sve zameni...Probao sam kod brata na iPhone-u i extra je...H2H je najbitnija stavka a ne moze da se klikne na neku jos utakmicu unutart H2H ali dobro, ne moze sad bas sve kao na sajtu :D Za mobilni sasvim dovoljno ;) Mislim da cemo bolje sastavljati tikete iz kreveta :) Sastavim tiket, otvorim browser, odlican verzija bet365 sajta za mobilni i jos samo da pogodim :D

Al' su novi Ttalk sredili za sve pare....Cini mi se da nikad ovako dobro nije radio.

Da li je moguće da se na osnovu geo taga, fotografije aplouduju u određen folder na Dropbox?

Poslednja izmena:
Ma flashscore ce da ih sve zameni...Probao sam kod brata na iPhone-u i extra je...H2H je najbitnija stavka a ne moze da se klikne na neku jos utakmicu unutart H2H ali dobro, ne moze sad bas sve kao na sajtu :D Za mobilni sasvim dovoljno ;) Mislim da cemo bolje sastavljati tikete iz kreveta :) Sastavim tiket, otvorim browser, odlican verzija bet365 sajta za mobilni i jos samo da pogodim :D
H2H najbitnija? Danas kad su u razmacima od par meseci klubovi u potpuno drugacijoj formi nego kod proslog duela tesko....najbitnija je forma-kako su igrali zadnjih 6-7 utakmica, a za neke statisticke igre i unazad celu godinu, a to ima fot mob
Ja sa njim analiziram kad nisam kuci(tad koristim soccerway.com naravno)

Livescore mi najljepse izgleda od svih za puko pracenje rezultata, a i ako ponekad zakasni par minuta nista strasno

Poslednja izmena:
^
Na to sam mislio druze. Cela sekcija se zove "H2H" pa sam zato tako rekao... Naravno da je bitno da li je tim A kuci u poslednjih 5 utakmica pobedio tim C 3:0, a da je tim B izgubio od tima C 1:0 u gostima... Jako bitno, a to sto kazes kako su medjusobno igrali se gleda samo ako moze da se pronadje neka "saradnja" ;)

Sofa score mi posle poslednjeg apdejta stalno izbacije fc kad kliknem da otvorim bilo koju ligu. Jel ima jos neko takvih problema?

Aaa ok onda;)

Jel koristi neko MyBackup Pro? Na par telefona mi se desava da nece da mi uradi restore SMS poruka. On kao odradi sve ono, kaze ok, treba reset, ja resetujem telefon, ali poruka nigde nema.

Pehar pri vrhu ekrana pa onda nađeš Srbiju u listi zemalja. :)

Ne zna jesam li lud ili sta, ali ja nemam nikakav pehar pri vrhu ekrana :D
Sa leve strane mi je ona ikonica gde biram sport, a sa desne mi je kalendar i refresh :S

Nazad
Vrh Dno