Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imao sam pre aplikaciju "facebook desktop", jako korisna. Sada ne mogu da je nadjem nigde?

Jel koristi neki haxsync? Neki su ga nahvalili na forumu pa sam uzeo da ga podesim i prvi put kao da sam nešto izašao kad nije trebalo i sad mi ovo stalno izbacuje kad trebam da se log in preko Facebooka.

7a4e6y9a.jpg

Jel ima neko problem sa operom da nekad nece da krene download ili na nekim sajtovima nece da prebaci na sledecu stranu

Da ta mi je opera mobile najnovija, to sam primetio kad su presli na ovu novu sto je vizuelno skroz drugacija, nesto npr skidam a ono samo stoji u downloads i ne skida, ne znam sta je u pitanju.

Svaki put kad upalim net izbacuje mi neku reklamu na desktop, kako da vidim koji to program radi ako je moguće , telefon nije rutovan.
ymeqe2uj.jpg

Kojim program da koristim da se vrti samo jedna pesma ili npr dve-tri koje odaberem?

Povežem tablet i tastaturu i kako da u facebook messenger u namestim da kada pritisnem enter pošalje mi se otkucano? Sada moram da kliknem na ekranu što nije baš praktično.

ne zna niko da mi kaže da li google keyboard čuva personal dictionary u cloudu kad se menja rom?

Koji faj menager moze da prikaze koliko koji folder ima megabajta ili sta vec? Nesto kao za komp Disk analyzer npr.

es file manager, stavis view na small detail i pise koliki je svaki fajl

To možda naprave u nekoj 5.x verziji :)

Vrh Dno