Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hmm, aplikacija koja pamti tvoje sifre kako bi pristupila tim mail servisima...nije bas preporucljivo sa bezbednosnog aspekta..da li je open source?

Ja sam vise puta prebacivao preko ebankinga. Minut posla
Lakse ti je znaci, da se logujes u browser, nabadas u po sitnim linkovima i posle nabadas ono sitno logout nego da udjes u app u kome to sve traje 15s?

Inace resio sam prenos app bez odlaska u banku, samo mi je trebao cd

Nesto nisi razumeo. Ulogujem se na ebank kliknem da dobijem novi pin za app, aktiviram app. Cirka 10 s i miran sam.

Koristi neko Viber na KitKatu? Imam problem kad zelim iz chata da posaljem sliku. Prekine se aplikacije na trenutak, javi mi neku gresku (ne vidim je brzo nestane), prebaci me na main window od Vibera i pise "Connecting"...

Ne znam da li je do aplikacije ili Rom ima neke probleme sa galerijom. S4 imam, stavio sam Jamal-ov GE v4.0

Isto i kod mene na Nexus-u

Ja sam prebacio TB-om Intesa Mobi aplikaciju sa telefona na telefon bez problema, odmah je radila

Veceras me zadesio cuveni bug Play Store-a: Connection Timed Out. Probao sam Novi Slim (4.3) i CM (10.2.0) i kada sam se vratio sa restore na Purity - nece da radi Play Store. Probao sam sve moguce karafeke sa Net-a i i nije upalilo. Cak ni dirty flash Gapps je bio corak.
Sada sam odradio flash ROM-a, Gapps-a i kernela i Play Store radi ali ono sto mi je zanimljivo je kako je moguce da restore ne vrati postavke, settings ili sta bilo pa se Store zaglupi? Restore vraca i kes pa ne mogu da kazem da je tu greska...? :trust:

Tek sad videh ovo, pa ne znam jel to odavno ili se skoro pojavila opcija u nasem Google Play "shop apps"? Doduse nista se nedesava kad kliknete, ali mozda je naznaka da ipak misle na nas :)

2i0t8cy.png

Odavno je to, otkad sam dobio ovaj novi market na izvlacenje :)

I meni vec duze na tom mestu pise "Kupujte aplikacije"... verovatno nas Google malo zeza :D

Koliko znam neki su se bunili jer nema te opcije, a sada sam i ja potrazio i ne nalazim...

Да ли постоји апликација која детектује саобраћај преко bt? Све су углавном или WiFi или mobile data :(
Пошто са већ неко време ограничен bt-ом са старе нокије, кад сам у граду, хтео бих да видим колико трошим.

Kako ubacujete titlove kada gledate nešto preko showbox koristeći mx player

Овако, само када одабереш из show box да пустиш филм/епизоду преко ове апп, мораш ручно да укуцаш име филма/епизоде јер се воде под неком шифром а не правим именом. После тога филм се аутоматски пушта у MX player. Мораш и њега да инсталираш.
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.anaar.xbmc.mxsubtitles
Кад ти устајеш, муко љута?

Poslednja izmena:
Takodje Swiftkey.

Vrh Dno