Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da pitam jednu stvar.

Burazer svira klavijature, često vežba uz YouTube na PC-u. Dogovor je da ni ja ni on nismo ulogovani na PC-u (browseru) baš iz razloga da meni/njemu na telefonu ne izlazi repertoar od Doorsa do Ašima Brkana i Seja Pitića po default - u. :)

Svejedno, meni se opet ovi klipovi pojavljuju kao preporučeni kad otvorim YouTube aplikaciju. Kažem, nikad nije preko mog telefona otvarao ove klipove, niko od nas nije ulogovan na svom nalogu na pc-u da bi ostali.

Kontam da je zbog IP adrese, jer je ista pa zapamti.

Kako da se rešim ovih gluposti tj. da mi kao preporučeni klipovi stoje kanali na kojima sam pretplaćen i eventualno nešto van njih što pogledam?

Svejedno, ja se na kompu retko, skoro nikad ne logujem pa opet na telefonu imam "recommend" sa kompa. I kad nisu ulogovan on ti sastavlja preporuke na osnovu IP adrese.

Poslednja izmena:
Ljudi, tražim sat vremena po forumu gde je neko pomenuo aplikaciju koja menja sve one android tweak skripte, al ne mogu da se setim kako se zove pa je pretraga pakao.
Ako se neko seti, biću mu zahvalan ako me podseti i dadne link te poruke na forumu. :)

Poslednja izmena:
Jos nisam, mada sam u beta programu facebook-a, pa cekam da dodje da vidim.

Probao sam ja još sinoć na tabletu. Radi OK, nije nešto mnogo drugačije.

Štos je sa mi Play Store nudi update i onda vrati na verziju 3.9 (i ja sam beta tester)

Meni nije ni ponudjen update, mozda je ovo neka alpha :)

Ja izbrisao staru , pa ubacio ovu . Kako se to postaje alpha, beta tester ?

Inače vizuelno nema nekih promena , nije mi jasno šta su kačili one screenove na android police kad ne izgleda tako .

Inače vizuelno nema nekih promena , nije mi jasno šta su kačili one screenove na android police kad ne izgleda tako .

ove slike su v4.0 a na play storu je valjda jos uvek samo v3.9 dostupna

i ja sam se prijavio za testera i obrisao staru app ali sa play stora uprkos tome mogu samo v3.9 da skinem

Poslednja izmena:

procitaj i tekst. zavisi da li je na serveru enabovano, jer se tamokontrolise kodobija novi izgled a ko ne

Ljudi, tražim sat vremena po forumu gde je neko pomenuo aplikaciju koja menja sve one android tweak skripte, al ne mogu da se setim kako se zove pa je pretraga pakao.
Ako se neko seti, biću mu zahvalan ako me podseti i dadne link te poruke na forumu. :)

mozda gravitybox?

@tolero
ja nisam dobio onaj minimal izgled ni za desktop, tako da cisto sumnjam da bi za ovo dobio

pa nisi procitao text:
Unfortunately, the UI appears to be toggled server-side, where Facebook has control over who gets access. I am unable to see it even after installing the 4.0 APK. Chances are, you might not be able to see it either. But if luck is on your side, feel free to share your results in the comments below.

i ja sam ubacio 4.0.0.2, i izgleda isto kao 3.9... Mozda jer sam izasao iz tester programa (bio sam i alpha i beta tester)

Poslednja izmena:
Ima li neka aplikacija za vodjenje evidencije kladjenja? Ili nesto sto moze da se prilagodi tome?

Koja je razlika između Dropsync i Dropbox aplikacija?

Koji sat/kalendar?
Slika je sa google play-a iz screenshotova za KitKat HD Launcher Theme 7 in1.

zzczFSp.png

Nine ili infinite gag, mada ih vise ne vidim na storu.

Poslednja izmena:
Pa i ja pretražio prvo prodavnicu, našao samo gagjoy+, ali se plaća i ima loše ocene u zadnje vreme...

Oficijelnu više ne mogu da gledam, stalno mi spamuje notifikacijama i tera me da ga povežem sa fejsom koji ne koristim

joriq, kako si ubacio tu 4.0? Ja skinuo, a ono verzija 3.8.

sa aptoide, mada je bio i direktan link u onom review-u... Racunaj da je to alpha ili beta, i zato nije dostupan na play store (mada, AFAIK, zadnja zvanicna verzija je 3.9?). Ali, ko sto rekoh, za sad izgleda ISTO kao ranije verzije, ne vidim nikakve razlike...

Nazad
Vrh Dno