Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam ti napisao pre dve nedelje sta bi voleo da dodas od ikonica i dodao si 2-3 ostale nisi.

Odradicu sve, nego imam preko 500+ requests a sve držim u jednom folderu pa koje izaberem za taj update.

Kako ti ide email (možeš i na pm) da vidim sta si mi poslao pa sa odradim

Hvala

Gnex sa custom ROM-om i kernelom (kao i kod vecine koja ima ovaj fon :d ) Poruke ni ja ne brisem. Danas sam radio Nandroid backup pa sam restartovao fon, sada je zauzece 20MB na Viber-u.

ja se jutros prijatno iznenadio kad sam vidio da trosi 90MB, sad je na 108MB, sto mi je opet ok u poredjenju sa onih 430 od prije par dana :mrgreen: Mada, cini mi se da se aplikacije inace vise "razbaskare" kad imaju vise rama na raspolaganju. Moguce da Viber tad drzi konverzacije, audio klipove, stikere, fotke i slicno u ram memoriji, da ne mora svaki put da ih ucitava... nznm... Opet bih rado deinstalirao neke stiker pakete :p

Zanima me jel moguce da PowerAmp pusta muziku sa interne memorije telefona. Meni vidi samo sd card pa pretpostavljam da ne moze, al' bolje da pitam.

Zanima me jel moguce da PowerAmp pusta muziku sa interne memorije telefona. Meni vidi samo sd card pa pretpostavljam da ne moze, al' bolje da pitam.

Naravno da može. Pogledaj u podešavanjima.
Settings - folder and library.

Poslednja izmena:
Zna li se kad će nova Nova Launcher izaći iz bete?

Kada se na Box cloud aplikaciji odabere "save for offline" gdje se to onda nalazi na telefonu, u kojem folderu?

Gledao sam bas tu u podesavanjima i nudi mi samo sd card. Ne mogu da se vratim korak unazad i obelezim neki folder na internoj memoriji.

Ja imam samo internu memoriju ali ne znam gdje on to uopšte stavlja, u koji folder, to me zanima. Ne vidim gdje su ti offline fajlovi koje je skinuo. Stavim mu sliku i odem u QuickPic i on prikazuje sve foldere gdje ima slika ali ne vidi tu sliku, isto sa muzičkim playerom koji ne vidi gdje je neki mp3 koji sam na Box-u skinuo kao offline fajl, a skidao ga je. Ne znam gdje ih stavlja.

Imam pitanje vezano za Viber i TB. Kada menjam ROM, posle restore-a Viber-a (data+apk) ne prikazuje mi kontakte kako treba. Postojeće razgovore vrati ali piše da sam se dopisivao sa osobom Y umesto osobe X. Ako nastavim da se dopisujem sa tom osobom u chatu, osoba X dobija poruke, odgovora mi, sve funkcionise samo mi u chatu stoji drugi kontakt. Kako ovo da rešim a da mi ostane history?

Jel postoji mogućnost da se sačuvaju podešavanja za melodije notifikacija za pozive i poruke? Za par kontakta nemam default podešavanja za poruke i pozive i pri menjanju ROM-a moram svaki put da bunarim i podešavam sve kako je bilo. Ne menjam ja to tako često ali kad menjam iznerviram se jer nije automatizovano kao većina stvari :)

Ja imam samo internu memoriju ali ne znam gdje on to uopšte stavlja, u koji folder, to me zanima. Ne vidim gdje su ti offline fajlovi koje je skinuo. Stavim mu sliku i odem u QuickPic i on prikazuje sve foldere gdje ima slika ali ne vidi tu sliku, isto sa muzičkim playerom koji ne vidi gdje je neki mp3 koji sam na Box-u skinuo kao offline fajl, a skidao ga je. Ne znam gdje ih stavlja.

Evo meni gde ide, ali mogu samo preko boxa da se otvore ti fajlovi inace je "File type not supported"

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385117149409.jpg
    uploadfromtaptalk1385117149409.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 271
Cemu onda to sluzi sta je poenta?

Save for offline je da možeš fajl otvarati samo preko Box aplikacije. Vid zaštite. Pretpostavljam da je i enkriptovan.

Evo sad sam baš testirao, Dropbox skine uredno fajl u mp3 formatu kada se on odabere kao "favorites" (to je njihov "make offline"), skine ga u Android/data/com.dropbox.android folder, ali muzički player Player Pro ne ubaci taj fajl u svoju biblioteku, a ako uradim klasični download tog fajla iz Dropboxa u neki moj folder onda ga Player Pro odmah uredno ubaci. Kao da Player Pro (a i Googleov Play Music) ne zalazi u Android/data folder da skenira ima li tamo muzike.

Aha realno stavis password i samo ti mozes da vidis fajlove.

Mogu li se na Google+ pa pod Photos da se uploadaju slike, ali ne automatski nego one koje ja odaberem?

Ima li aplikacija za prikaz downloada i uploada koji se dešava u pozadini od strane nekog procesa ili aplikacije, da prikaže koji proces je u pitanju i kojom brzinom vrši download/upload?

Mogu li se na Google+ pa pod Photos da se uploadaju slike, ali ne automatski nego one koje ja odaberem?
Moze, preko G+ app, taj automatski upload je u stvari samo back up slika.

Ima li aplikacija za prikaz downloada i uploada koji se dešava u pozadini od strane nekog procesa ili aplikacije, da prikaže koji proces je u pitanju i kojom brzinom vrši download/upload?
internet speed meter prikazuje u notification baru trenutnu brzinu.

Ok, vidim, ali nudi mi da unesem ime albuma i sliku stavi u njega, ne mogu da je dodam u već postojeći album.

Vrh Dno