Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam video da je neko komentarisao Waze navigaciju?

Sinoc sam instalirao i izgleda jako dobro, koristi google mape, daje inforamcije o zastojima i sl. jos uvek istrazujem kako radi.
Obavezno probajte!

Poslednja izmena:
Ja ne kontam onu Textra aplikaciju za SMS, na Nexus 4 mi se dešava isto što i na SGS, kad je instaliram uredno mi prikaže SMS-ove ali svaki novi SMS koji nakon toga stigne ona ne prikazuje. Nije da mi je bitno jer na Nexus 4 čak i GO SMS radi dosta dobro ali mi je čudno da mi se dešava ista stvar na dva različita telefona a ovamo ljudi hvale tu aplikaciju.

Ja ne kontam onu Textra aplikaciju za SMS, na Nexus 4 mi se dešava isto što i na SGS, kad je instaliram uredno mi prikaže SMS-ove ali svaki novi SMS koji nakon toga stigne ona ne prikazuje. Nije da mi je bitno jer na Nexus 4 čak i GO SMS radi dosta dobro ali mi je čudno da mi se dešava ista stvar na dva različita telefona a ovamo ljudi hvale tu aplikaciju.

Nesto je tu do tebe...probao sam sve te sms aplikacije i ostao na textri (nekako najbrza i "najlaksa") i nikada takvi bagovi

Nisam video da je neko komentarisao Waze navigaciju?

Sinoc sam instalirao i izgleda jako dobro, koristi google mape, daje inforamcije o zastojima i sl. jos uvek istrazujem kako radi.
Obavezno probajte!

Probao sada...ima meni na sprskom, nema navigaciju na srpskom i trazi konstantnu internet konekciju da bi radio..meni neupotrebljiva

ne znam je li bilo ranije, jer ne pratim temu vec mjesec dana, ali: sa novim Vajberom je stigla i mogucnost da se instaliraju novi stikeri. Kao neka tinejdzerka, potrcao sam i instalirao sve, al sad vidim da NENORMALNO trose RAM - prije pola sata sam uhvatio screenshot sa cijelih 430MB samo za Vajber (Tel je HTC One). Kako da deinstaliram to shajse? :d

Ne trose ti sticker-i, vec ti je Viber sam poludeo. Skinuo sve free koji su bili i Viber mi je vec par dana na 41MB potrosnje RAM-a.

Da li neko zna mozda zasto mi Viber (4.0) pali facebook aplikaciju u pozadini (koja je greenified inace). Gledao sam podesavanja u viberu i FB mi nije povezan sa njim.

Nexus 7 KitKat

Kod mene Viber zauzima oko 26MB. Probaj da ga reinstaliraš.

@nikola1970
Da nisi dao permission Viber - u da pristupa FB-u? Pod Setting - Facebook connect?

Poslednja izmena:
Ne trose ti sticker-i, vec ti je Viber sam poludeo. Skinuo sve free koji su bili i Viber mi je vec par dana na 41MB potrosnje RAM-a.
koji telefon? Restartovao sam tel, i sad trosi skromnih 200+ MB (One ima 2GB) :d Mada, uvijek mi je trosio "malo" vishe, i na One X...
Da nije do poruka, njih nikad ne brishem? :p
@nikola1970
Da nisi dao permission Viber - u da pristupa FB-u? Pod Setting - Facebook connect?
ni to ne vidim kako mogu da iskljucim, kao sto ne vidim kako da deinstaliram ove stikere...

Auuu sa telefonom od giga rama to je veliki trosak :d

pa nije trošak jedino ako ti je to jedina app koja radi u pozadini :) ni giga rama nije kao što je nekad bilo...

Hvala puno. Molim te rate app, puno bi mi značilo. Evo link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertumus.tenex

koji car ti je dao jednu zvezdicu na rifon? :)

ova nova je 5* naravno ;) samo primetio sam da ti packovi preskaču CM kalkulator app, reci ako hoćeš da ti slikam onim shortcut makerom ime...

Poslednja izmena:
koji car ti je dao jednu zvezdicu na rifon? :)

ova nova je 5* naravno ;) samo primetio sam da ti packovi preskaču CM kalkulator app, reci ako hoćeš da ti slikam onim shortcut makerom ime...

Bolje da ne znas kakva je "konkurencija". Idu kupuju i lupaju 1 zvezdicu bez komentara. Kakvih ljudi ima, to je strasno. Ne shvataju da je Google Play ogromno trziste i da su cene smesne. I ako ti kao user kupis moju aplikaciju, to ne znaci da neces kupiti njegovu. Hoces ako ti se svidi, jer su cene niske. Vecina *****a to ne shvata. Ovo nisu kola koja kupis pa ih ne menjas godinama

Obavezno mi posalji CM kalkulartor sa shortcut makerom, da bih ga dodao u sledecoj verziji za koji dan

Nastvaljam sa regularnim update-ovima svih ikonica, malo mi je Tenex oduzeo vremena

Veliki pozdrav i jos jednom hvala za podrsku

Je l`ima neko neku ideju zasto ne mogu da updateujem twrp preko goomanagera? Idem ono klasicno Install OpenRecoveryScript i dalje kako vec ide i kao krene download i zabode.

koji telefon? Restartovao sam tel, i sad trosi skromnih 200+ MB (One ima 2GB) :d Mada, uvijek mi je trosio "malo" vishe, i na One X...
Da nije do poruka, njih nikad ne brishem? :p

ni to ne vidim kako mogu da iskljucim, kao sto ne vidim kako da deinstaliram ove stikere...

Gnex sa custom ROM-om i kernelom (kao i kod vecine koja ima ovaj fon :d ) Poruke ni ja ne brisem. Danas sam radio Nandroid backup pa sam restartovao fon, sada je zauzece 20MB na Viber-u.

Je l`ima neko neku ideju zasto ne mogu da updateujem twrp preko goomanagera? Idem ono klasicno Install OpenRecoveryScript i dalje kako vec ide i kao krene download i zabode.

E, sad sam baš i ja probao i isto mi se desi...

Odlično. ... kupljeno :thumbup:

Kupio i ja! Imao sam taman toliko na kartici :)

Hvala vam puno, stvarno cenim vašu podršku.

Ako imate ikonice koje želite da se nadju u nekom sledećem update, pošaljite mi njihov Google Play link na [email protected]

Dodajte me na G+ i Twitteru da možemo da komuniciramo i da pratite updates

https://plus.google.com/u/0/103259272253179703637

https://twitter.com/Vertumus_XDA

Još jednom hvala
Vertumus

Ja sam ti napisao pre dve nedelje sta bi voleo da dodas od ikonica i dodao si 2-3 ostale nisi.

Nazad
Vrh Dno