Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako nije uključen backup na Google, ta ikonica se ne pojavljuje... Uključi automatic backup i dobićeš ovu ikonicu.

Ukljucen je automatski back up (ikonice nema), i usao sam u to preko G+ ako to nije samostalna aplikacija?
Koliko vidim tu samo mogu da pregledam slike, nema nista za obradu?

ima li korisnika aplikacije handcent sms?
zaboravila sam user i pasword, a bogami i meil na koji sam se registrovala. probala sam ponovo da se registrujem na drugi meil, ali mi ne dozvoljava. kako da sve resetujem ?

Ako nije uključen backup na Google, ta ikonica se ne pojavljuje... Uključi automatic backup i dobićeš ovu ikonicu.

Meni nije aktiviran backup pa imam tu app. Inače sinoć sam malo gledao tu varijantu sa g+, i hangouts i slikama (inače nisam korisnik društvenih mreža), katastrofa. Uopšte ne znam da li slike koje pošaljem preko hangouts mogu da vide samo primaoci ili svi moji krugovi ili svi na g+? Preko g+ app na telefonu čak ne mogu ni da obrišem te tj neku od tih slika, tek sa pc-ja mi je uspelo!?

I mene to jako nervira... Nikad ne znam šta je javno a šta nije...

Imam ja od kako je izašla, zašto?

i ja koristim hangouts kao stock sms app od prvog dana i za sada mi se jednom desilo samo da sam drugu poslao mail umesto obicnog sms-a hah :)

Danas je izasla nova verizja ali mi ne nudi apdejt, sad cu da probam deinstalacijom / instalacijom

Meni I dalje ne nudi update na novi fb messenger a kad instaliram apk automatski mi uradi "update" na staru verziju :d

Probah novi Hangouts ali kod mene na N4 radi tromo i sporo, kod vas?

Meni radi normalno

Jel za DSP Manager, treba samo apk i libs kopirati (koji se izvuku iz CM-a, soundfx) ili jos nesto :)

da da, na storu pise da je izasao 2.0 update a kad odradim update bude mi neka 1.2... verzija :/

Pa ne može pola milijarde ljudi da dobije update u isto vreme. Zato se to radi u talasima.

Jel ima neko da igra i da ga ne mrzi da izvuče bekap subway surfersa. Flešovao sam nešto i od tad FC... Ne grinda mi se 100 godina do x30 i apgrejda svega. :)

Interesuje me nešto. Da li je neko od vas nekad pomislio, "al bi bilo dobro da ima aplikacija koja će mi raditi nešto na neki način...". Ako ima da mi kaže šta bi to bilo :D

Da Tapatalk ima plug-in koji bi poboljšao kvalitet foruma 2 godine unazad.

Može li neko da mi napise uputstvo kako namestiti da palim računar preko telefona to jest tableta?

Uzmeš tablet u ruku, i ustanes do kampa, I pritisneš rukom ili palcem na nozi, zavisi u kom si položaju.. :)

AppMonster Pro danas besplatan na Amazon App Store-u.

Vrh Dno