Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

kakva je ono glupost da whatsapp pocinje da se naplacuje? Javljaju mi se ljudi da dobijaju prosledjene poruke i onda danas cujem i na radiju kao da ce poceti. meni sve izgleda kao da je nekome isteklo godinu dana free koriscenja i da je dobio obavestenje o tome pa pustio buvu koja se prosirila medju *****ima.

:lupko: . . . .

Ovo ti je sat/widget iz "TSF Shell" launcher-a.
Vidi stvarno.
Šteta, TSF mi ne paše, na telefonu (HTC One S) koristim stock a na Nexusu 7 Nova launcher.
Znači pokušati ga klonirati u UCCW?
Može li se ekstrahovati samo sat iz TSF launchera i da li bi radio nezavisno??
Mnogo pitanja a mala šansa čini mi se :)
Ako zna neko kako (iz prve ruke zna), bio bi mu zahvalan.

Zahteva taj launcher, posto je u widget u sklopu teme/launchera.

kakva je ono glupost da whatsapp pocinje da se naplacuje? Javljaju mi se ljudi da dobijaju prosledjene poruke i onda danas cujem i na radiju kao da ce poceti. meni sve izgleda kao da je nekome isteklo godinu dana free koriscenja i da je dobio obavestenje o tome pa pustio buvu koja se prosirila medju *****ima.
Sta se desava kada istekne godinu dana free verzije? Jel idalje besplatno, treba neki reset...

Treba da se plati. Jedan dolar godinu dana. Ustvari 0.99$ :)

^Prvih sto dobijaju dve godine po toj ceni...

Ima li jos gde da se nadje aplikacija Show Box - imam je na telefonu ali sada kad sam zeleo da je instaliram na tabletu oni je skinuli sa Google Play-a!?

Imaš par stranica ranije, neko je ostavio apk.

pazi kad je prvi link na guglu kad ukucaš "show box apk"

Da li mi se cini ili Weather Locker HD zdere bateriju? I ako je stvarno tako, koji weather locker izgleda dobro a ne srce mnogo struje?

Da, bilo je u Tapatalk temi.

Ipak Weather Locker HD ubija bateriju, bar na mom telefonu. Za noc 21%.

ima tapatalk tema :) najs :) a šta sad sa nama što smo kupili ovo gonce?

Mi samo možemo da se žalimo. Mnogo nezadovoljnih korisnika ima. Čitah komentare na Android Central, gde su objavili da je postao besplatan, a oni ih napadaju što su uopšte i najavili. Haos. :D

Poslednja izmena:
Jel' može neko da mi pošalje Teamspeak aplikaciju koja radi? Onaj njihov forum sa kog se skida ne radi a sve drugo što nadjem ne funkcioniše

[
HD APPS UPDATE - v1.4.3

IN JUST 4 DAYS, ANOTHER UPDATE WITH MORE THEN 55+ HD ICONS!!!​

MORE TO COME DURING THE WEEKEND!!!

Please send me your icons requests on the email!
If you notice any bug, please contact me, so I can fix it!!!

v1.4.3 - 08.10.2013.
- added 55+ HD icons
- fixed bugs
- fixed broken activities

Thank you all for the support!

HD PLANE NEW ICONS​
24l2d4w.jpg
HD PLANE APP on GOOGLE PLAY
HD DARK NEW ICONS​
28166h1.jpg
HD DARK APP on GOOGLE PLAY
HD LIGHT NEW ICONS​
2rmxp8z.jpg
HD LIGHT APP on GOOGLE PLAY

[url]WWW.VERTUMUS.COM[/URL]

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

Pih, ne mogu da nadjem narodnu verziju ovih 'HD Plane' posto karticu jos uvek ne mogu da izvadim valjda :D

Salim se, cim nabavim karticu kupujem. Svidja mi se jer mozemo da ti kazemo koje ikonice da dodas i unapredis bilo sta. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno