Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam koristio i runstatic i sports tracker i mogu reci da mi je bolji sports tracker jer je mnogo precizniji sto se tice gps-a i kao da na krace vreme hvata signal satelita.

Koja aplikacija ''vazi'' kao najbolja za gps/trcanje? Odavno koristim sports tracker ali nekako deluje ''mrtvo'', nema apdejtova i sve stoji kao i pre godinu dana.
Ja sam svasta probao ali ne nadjoh bolju aplikaciju od sport trackera...ne znam kakve apdejtove hoces kada su ostali uglavnom bas sport treker kopirali i to je najstarija aplikacija tog tipa (jos od symbiana)

Endomondo je najbolji, ali ja koristim runtastic jer imam amoled ;-)

Na endmondu ne moze baterija da izdrzi celodnevni trening.

Probao sam sve koje ste naveli (a i jos neke) jedino nisam runtastic. Mislio sam da mozda postoji neka vrhunska aplikacija koja se placa, ja vidim samo ove free.

Sto se apdejtovanja Sport Trackera tice, mislio sam na neka sitna poboljsanja, povecanje broja opcija i mozda lepsi UI. Ne zanima me povezivanje za fb/tw koje i nemam.

Meni je ok sports tracker ali reko da proverim da li postoji nesto bolje..

SofaScore je najjača app za rezultate, al se svaki put odsečem na notifikaciju:)
Čudi me kako nijedna kladionica nema app za klađenje.

Bet365 ima odlicnu mobilnu verziju sajta. Vise volim sa mobilnog browsera da se kladim nego na kompu :)

Jesu li mogli u chrome-u da se listaju tabovi kad povucem stranicu na primer sa desna na levo pre nego sto je bio ovaj poslednji update pre par dana? I zasto sad ne moze? :)

Poslednja izmena:
Jesu li mogli u chrome-u da se listaju tabovi kad povucem stranicu na primer sa desna na levo pre nego sto je bio ovaj poslednji update pre par dana? I zasto sad ne moze? :)

Moglo,sada imas pokret na dole i prevlacis levo desno ali na adress bar-u

Aaa tacno setio se sad da je bila slika i nacrtano za to po address baru. Hvala :)

Stigao update za Samsung push service, stigli i novi komentari. :)

Kako da pokrenem skeniranje media fajlova na telefonu? To se odradi kada se upali telefon samo i onda kada skinem neku pesmu, nece da mi se pojavi u playeru (stock), a ne vidim opciju da refreshujem listu (L9).

Priključi telefon na računar u MTP modu, a onda isključi sa kabla.

A imaš i aplikacije na Play Store koje pokreću Media Scanner.

Ja sam imao te muke,skinuo 10 plejera i nijedan ne vidi muziku,brisao cache i data od aplikacija,skidao neke media scanner aplikacije,ali nista nije pomoglo.
Tek kad sam formatirao internu memoriju onda su mi se pojavile pesme kad sam ih ubacio.
Probaj sve ovo prvo sto sam naveo,pa ako nista,bekapna racunar pa format i vracanje nazad :)

Koji je sat u pitanju?

bmsOPwT.jpg

Mislim da je u pitanju UCCW. Čini mi se da ga ima taj sat na XDA, ali ne znam kako se zove.

Rekao bih da je to custom UCCW widget.

Vrh Dno