Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ease Backup PRO je free na AppGratis. Jel mi se cini ili ne treba root za ovu app?

Edit: Ne treba root, samo za neke backup funkcije zahteva root a to je vrlo malo.
A sto se tice onog momka koji cita poruke, izgleda da je mogao sa ovom app to da uradi. Postavi automatski backup poruka na njegov nalog Google Drive-a i eto ;)

Poslednja izmena:
Da li postoji aplikacija koja blokira data konekciju ili je stavlja pod sifru?Treba zena da ide u inostranstvo a ne razume se mnogo u androide.Ja mogu da je iskljucim ali moze neko drugi da je ukljuci ili da je zena petljajuci slucajno ukljuci.Ne zelim da rizikujem i platim 1500 evra kao 2010.

1.Zovi provajdera da ti ugasi net. Vip to radi trenutno, mtsu treba dan, za telenor ne znam.
2. (ili) Nek stavi prepaid karticu

1.Zovi provajdera da ti ugasi net. Vip to radi trenutno, mtsu treba dan, za telenor ne znam.
2. (ili) Nek stavi prepaid karticu
Pripad kartica je najsigurnije resenje,ali niko ne moze da te zove jer ti nezna broj.A i ti ne možeš da zoveš kad ti ponestane kredita.Nemam poverenja u provajdere sto se gašenja neta tiče.Mislio sam da postoji neka apk koja gasi net i da ne može da se uključi u opcijama tj samo preko nje.Možda ima nešto gde se zaključava ulazak u opcije?

Pripad kartica je najsigurnije resenje,ali niko ne moze da te zove jer ti nezna broj.A i ti ne možeš da zoveš kad ti ponestane kredita.Nemam poverenja u provajdere sto se gašenja neta tiče.Mislio sam da postoji neka apk koja gasi net i da ne može da se uključi u opcijama tj samo preko nje.Možda ima nešto gde se zaključava ulazak u opcije?

Apk koje gase net postoje, Apndroid i još njih par.
Ali sve one rade tako što barataju sa pristupom apn-ovima a od androida 4 .0 je taj pristup dozvoljen samo sistemskim aplikacijama.

Drugim rečima zašto ne izbrišeš apn-ove kako je predloženo i miran si. Bez apn se i teoretski i praktično telefon ne može povezati na data konekciju provajderovu i miran si.
A ako je telefon na gingerbreadu instaliraj neku od aplikacija za tu namenu.

Sad sam probao promena APN ge piše gprswap kod MTS-a dodao sam jedno slovo ispred i nestalo je neta.Android verzija 4.0.4 Možda je to najsigurnije rešenje , jer niko neće moći da nadje to i ispravi osim onog ko se baš razume ilionog ko je promenio.Promena imena gde stoji IME /MTS GPRS kad se doda slovo ispred ne gasi net tj gasi trenutno ali se posle nekoliko sekundi opet vraća.

Koristi li neko Samsungov ChatOn servis i ima li ikakvih prednosti u odnosu na WhatsApp i Viber?

Dajte neku preporuku za live score aplikaciju. Probao sam 10-ak i ni jedna mi se ne svidja...

Hvala skinuo sam Poweramp Music Player (Full) v2.0.9-build-534 (Alien) super radi :p.

ja koristim live score addicts. sjajna je, ima i notifikacije za utakmice, gol, postave i sl.

Hvala na predlozima, probacu... Inace i ja koristim flashscore u browseru i cekam da i oni naprave aplikaciju. Vidim konacno u store-u izasla aplikacija, odmah skinem, kad ono karastrofa ziva, ko zna ko je skrojio onu glupost...

Koja od ovih predlozenih ne radi stalno u pozadini? Mrzim aplikacije koje je nemoguce ugasiti.

Live score za pracenje, Fotmob za kladjenje;)

Eh kad bi imao neko da napravi flashacore ili bar fudbal91 app. To bi extra bilo :)

Jel uspeo neko da osposobi widget locker da radi (narodna 2.4.1 verzija)?

jel izvalio neko da ova nova verzija YT ima notifikacije? doduše update mi je stigao pre par dana a tek malopre sam dobio prvu... ali ima :)

Hvala na predlozima, probacu... Inace i ja koristim flashscore u browseru i cekam da i oni naprave aplikaciju. Vidim konacno u store-u izasla aplikacija, odmah skinem, kad ono karastrofa ziva, ko zna ko je skrojio onu glupost...

Ja koristim Soccer / Football Live Scores u kombinaciji sa Premier League Live 2013/2014 (odlična je). I čekam da izađe squawka. :D

Koja aplikacija ''vazi'' kao najbolja za gps/trcanje? Odavno koristim sports tracker ali nekako deluje ''mrtvo'', nema apdejtova i sve stoji kao i pre godinu dana.

ja sam probala sa par razlicitih mesta,ali jok.lucky patcher izbaci kao da je patchovao delimicno,ali wl izbaci verifikaciju opet,pa sam se vratila na staru.

Uspeo sam sad (bar se nadam da jesam), sa nekim modovanim play store-om. Za sada mi nista ne iskace, da ne ureknem. Ova verzija mi se vise svidja zbog onog dela sa strane sto se prevuce sa leve strane, pa tu ubacim neke app koje cesto koristim.

Vrh Dno