Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi li vam Play Store?

Radi.

tyhuvy9y.jpg

Људи, којом магијом да пошаљем фајлове са таблета на усб флеш преко ОТГа? Нексус медија импортер нема ту опцију, а преко Стикмаунта неће...

Svaki file explorer ima tu opciju. Tebi treba Copy/paste. Usb flash se nalazi na putanji mnt/usb drive A.
Probaj ES file explorerom.

Pa šta sad, nema šanse ovo da prebacim?

Ako je u pitanju HD film mozes da ga podelis nekim programom. Mislim da hanbrake ima opciju da podeli file. Naravno ovo je pc program.

Druga solucija je da formatiras karticu u exFAT format koji praktično nema ograničenja u veličini jednog file-a. Ali nisam siguran ni da li ce posle formatiranja da rade svi programi ali trebalo bi da rade.

ma jeli moguće :/ a pratim temu svaki post, to nisam kliknuo jer sam bio na 2g, mučno mi bilo da otvaram eksterne linkove.

svejedno nije isti izvor :p

Ne moraš da kliknes na link, vidiš šta link ima u nazivu.

video sam reči blog, gsm arena, miui, launch, edium, facebook. pa ga ti sad znaj šta je.

jedna od reči zbog koje sam odustao da tapnem na link je bila facebook. ne znam kakve veze ima facebook sa ovom vešću :/

Link je ovakav:

http://blog.gsmarena.com/miui-launc...hones/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ne znam šta ti tu nije jasno:

miui-launcher-now-available-for-all-android-2-3-phones

A ovo za Facebook:

source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Mislim da se odnosi na to da je vest objavljena na FB.

Da se razumemo nisam ni ja kliknuo na link ali sam odmah skontao šta je i znam da ne ne zanima tako da sam preskočio.

@Pablo

Hvala, formatiraću je, neću da delim film, imam posle onaj "placebo" da više nije to taj kvalitet.

@Pablo

Hvala, formatiraću je, neću da delim film, imam posle onaj "placebo" da više nije to taj kvalitet.

E al proguglaj sta i kako da neubijes karticu. I nisam siguran da moze microsd ispod 64gb da se formatira u exFAT.

Au! Šta je ovo sa tapatalkom? Imao sam tapatalk 4 (davno sam kupio i hd i običan) i jutros kada sam ga upalio traži update sa g play koji u stvari i nije update nego nova pro verzija. Katastrofa, eto to je dovoljno za opis.

Poslednja izmena:
Ja sam tek jutros uspio da update-ujem neke aplikacije....

Inace, Minimalistic Text je beslatan preko AppGratis.

Promo kod je appgratis :)

Ja sam se prijavio čim sam čuo i sinoć dobih mail. Super stvar ali tek su poceli pa je mali izbor skrinova.

Cime? Redom cekanja, trenutno skromnim izborom skinova ili necim trecim?

Link je ovakav:

http://blog.gsmarena.com/miui-launc...hones/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ne znam šta ti tu nije jasno:

miui-launcher-now-available-for-all-android-2-3-phones

A ovo za Facebook:

source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Mislim da se odnosi na to da je vest objavljena na FB.

Da se razumemo nisam ni ja kliknuo na link ali sam odmah skontao šta je i znam da ne ne zanima tako da sam preskočio.

brate sta se sa tobom desava!? napisao sam da sam bio na 2g sto znaci da sam citao forum preko mobilnog na 2g mrezi i mrzelo me da otvaram link. ne vidim ceo link nego samo ove reci koje sam gore naveo, posto forum skracuje linkove i stavlja ... izmedju. ti na kompu mozes na hover da vidis ceo link, i ovde si ga razlozio, pa se sad pravis pametan a mene budalom. zasto ja trosim svoje dragoceno vreme tebi da objasnjavam nesto, ukljuci malo taj mozak i razmisli. ti ces meni sad tu da objasnjavas i da se iscudjavas kako ja nisam razumeo sta je u pitanju iz linka.... iskuliraj i ne pravi se pametan

Poslednja izmena:
^^
Na TT se vidi ceo link i cim si na forumu preko 2G pretpostavio sam da koristis TT kao svako normalan.

imam 2.3 na kome ne radi tt koji sam kupio, zahteva četvorku. opet, opera mini na 2g troši manje i brže učitava nego tt, pa sam prešao na operu mini kad sam na 2g. da na tt se vidi ceo link, pomislio sam da si pomislio na to. svejedno, da sam video ceo link zaključio bih šta je, mnogo puta kad sam na kompu na hover pogledam šta je i ne kliknem.

Pozdrav svima,

treba da prebacim backup sa rutovanog na nerutovan Android, pa je pitanje kako to da uradim. Biće prebačeni i svi account-i. Nemam iskustva sa Titaniumom na nerutovanim Androidima.
Dobio sam preporuku za Helium, molim za komentare, ko ga poznaje.

Hvala!

Nemaš drugu opciju. Ja sam ga koristio, kad nemaš root ima neka procedura sa kačenjem na komp ali je odradio šta je trebalo.

Jel postoji neki recnik srpskih reci i izraza, kao npr vokabular.org? I ako ima neka preporuka za neki englesko-srpski, srpsko-engleski recnik.

Jel postoji neki system optimizer za ICS?

Primetio sam da mi od skora kad resetuje telefon, mobilna mreza ne bude pokrenuta automatski, nego moram da ulazim u settings pa select network, a i u globalu, imam trip da je kao na windowsu sistem malcice usporio pri otvaranju aplikacija i sl.

Vrh Dno