Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam... I da ih ima, imam root i adaway, tako da i da hocu ne vidim ih :d

Ja sam uradio update, ne vidim nikakve reklame. A sto se njih tice, mislim da je na netu procurela vijest da ce u budućnosti mozda biti reklama...

I, šta sada, ne raditi update Gmail aplikacije jer ima reklame? Tako je pisalo ma bench-u... Ko je uradio update? Ima li ili nema reklama?

Nema reklama, bar posle ovog apdejta...

Mene nervira kako deli sada poruke g mail ali nije hteo da radi ako ga ne updatujem. Inace nema nikakvih reklama :)

Gmail sa reklamama je jos u razvoju, tek ce se pojaviti.

Ma nema nikakvih reklama na gmail-u ali su sada nekako sitnija slova i malo je promenjen dizajn, sve u svemu nikakva drasticna promena.

moze preporuka za neku app za remote control, nesto kao teamviewer?

instalirao sam mozillu na telefon (s3) i nema za mene najbitniju stvar a to je bookmarks page. Kako to da postavim
Cudno mi je da nema, ali ako je nema da li postoji neki drugi program sa tim. Hvala!
ps. ranije se moglo, posto sam kod buraza na note fonu imao tu opciju kojom sam sacuvao strane a sada JE NI ON NEMA

Poslednja izmena:
Mogu li mi korisnici Greenify aplikacije reci uspeva li da se izbori sa Facebook-om kada se strpa u hibernaciju? Citao sam nesto da ne uspeva a prvenstveno bih ga koristio da "smirim" njega. Btw koliko uopste RAM-a koristi Greenify sam?

Bilo bi dobro neki vnc klijent kada bi podrzavao fokus na neki prozor.
Na sta mislim? Meni jedino treba na primer foobar da se vidi na tabletu, da moze da se sa nekim gesture odabere prozor kojeg ce klijent da fokusira i da se radi samo sa njim.
Nesto slicno ima teamviewer za sastanke, ali on samo izdvoji program i ne moze njime da se upravlja, a pri tom ga ni ne stavi u fullscreen.

Mada, pretpostavljam da ovo trenutno ne podrzava ni jedan, mada je super kao ideja ako nista.

Mogu li mi korisnici Greenify aplikacije reci uspeva li da se izbori sa Facebook-om kada se strpa u hibernaciju? Citao sam nesto da ne uspeva a prvenstveno bih ga koristio da "smirim" njega. Btw koliko uopste RAM-a koristi Greenify sam?

Pa to ti je kao da si ugasio facebook, neces dobijati push, a bolje da ga obrises vec onda i da koristis neku bolju app za fb ili preko browsera. Ne trosi puno greenify.

Bilo bi dobro neki vnc klijent kada bi podrzavao fokus na neki prozor.
Na sta mislim? Meni jedino treba na primer foobar da se vidi na tabletu, da moze da se sa nekim gesture odabere prozor kojeg ce klijent da fokusira i da se radi samo sa njim.
Nesto slicno ima teamviewer za sastanke, ali on samo izdvoji program i ne moze njime da se upravlja, a pri tom ga ni ne stavi u fullscreen.

Mada, pretpostavljam da ovo trenutno ne podrzava ni jedan, mada je super kao ideja ako nista.

Ne znam koliko ti unified remote zavrsava posao, ali probaj.

Možeš, nema push. Ja onda pored nejga koristim messenger.
Troši i greenify dovoljno.

Ne mogu naci na telefonu opciju da se javljam na volume key. Moze neka app koja resava ovo?

instalirao sam mozillu na telefon (s3) i nema za mene najbitniju stvar a to je bookmarks page. Kako to da postavim
Cudno mi je da nema, ali ako je nema da li postoji neki drugi program sa tim. Hvala!
ps. ranije se moglo, posto sam kod buraza na note fonu imao tu opciju kojom sam sacuvao strane a sada JE NI ON NEMA
o bože mili... ne umete da bookmarkujete stranu?

što telefoni pametniji to korisnici ono suprotno...

Nova opera next koju sam obrisao i sa telefona i tableta uopste nema bukmarkse, samo speed diala. Moguce da je takva situacija i sa ff.

Nego ubise me ljudi sa nekom spam porukom na whatsup, u fazonu ako ne posaljes desetorici prijatelja naplacivace ti se poruke od subote :D. Kao one "posalji ovo pismo sedmorici i pratice te sreca, u suprotnom neces imati srece 7 godina, tako je isto i Luigi iz Italije i Fernando iz Venecuele" :d

Nego ubise me ljudi sa nekom spam porukom na whatsup, u fazonu ako ne posaljes desetorici prijatelja naplacivace ti se poruke od subote :D. Kao one "posalji ovo pismo sedmorici i pratice te sreca, u suprotnom neces imati srece 7 godina, tako je isto i Luigi iz Italije i Fernando iz Venecuele" :d

I ti se družiš sa takvim ljudima? Remove from friends list i problem rešen.

Dajte neku aplikaciju za wifi transfer velikih fajlova, ne mogu da prebacim neki file, ima 4gb, preko kabla puca pred kraj a preko Airdroida takođe zabaguje.

Dajte neku aplikaciju za wifi transfer velikih fajlova, ne mogu da prebacim neki file, ima 4gb, preko kabla puca pred kraj a preko Airdroida takođe zabaguje.

A jesi se možda zapitao zbog čega puca?
Ograničenje FAT32 file systema je 4GB minus 1B.

Људи, којом магијом да пошаљем фајлове са таблета на усб флеш преко ОТГа? Нексус медија импортер нема ту опцију, а преко Стикмаунта неће...

Nazad
Vrh Dno