Ako se free app skine preko TunnelBear - a i US seevera, da li će ta app da se update bez TunnelBear?
Kako yup.. ? Npr imam kupljenu igru i ona se cak ni ne pokazuje u plej storu kada kliknem na my apps a kamoli da se sama updejtuje. Ista prica sa candy crash sagom. Ne mogu da je apdejtujem dok se ne zakacim za usa server
Jeste, samo što ne mogu svi da kupe taj widget...
trebala bi da se prikaze u my apps/all. samo skroluj, pronaci ces je
Trazim jednu camera app vec par dana. Jel moze neko da mi pomogne? Glavna funkcija aplikacije bila je da uslikas nesto jednom, pomeris neki objekat ili neko se pomeri, pa opet i onda to nesto ili neko ispadne 3-4 puta na slici.![]()
Kako da "čitam" .mobi fajlove na Androidu?![]()
Ima nekoliko kvalitetnih book reader aplikacija i još dosta "šarenih".Kako da "čitam" .mobi fajlove na Androidu?![]()
Pisao sam developerima Camera Zoom FX aplikacije još pre godinu dana da srede taj problem - nisu se udostojili ni da odgovore a nisu ni sredili problem - UNISTALL iako sam kupio aplikaciju. Nek si kevi prodaju takvu aplikaciju.
Jel ima neki browser gde mogu otvoriti dva fb profila u dva prozora? Tako reci da su mu prozori nezavisni nekako![]()
Novi omiljeni file explorer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523691
Neće da mi vidi foldere koje sam share-ovao. Piše mi access denied.
Napravio sam novi user pa sam se ulogovao sa sifrom. Nije htelo bez sifre. Hvala puno!Ako imas login u tom file manageru ukucaj kao username Guest sifra nek bude prazna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari