Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neka app za cameru koja koristi i prednju i zadnju istovremeno ona fora sto ima na S4?:-D

Dok mi traje razgovor na telefonu, vrlo brzo se zacrni ekran, pa ne mogu da vidim ni koliko traje, ni da ga prekinem, već moram da ga palim na taster. U podešavanjima sam postavio da oscetljenje ekrana traje 2min.

Interesuje me da li se aplikacije i igre mogu skidati samo sa google play-a,jer mi se ne ostavlja broj telefona za gmail nalog kao i kako ih smestiti na sd karticu?

Dok mi traje razgovor na telefonu, vrlo brzo se zacrni ekran, pa ne mogu da vidim ni koliko traje, ni da ga prekinem, već moram da ga palim na taster. U podešavanjima sam postavio da oscetljenje ekrana traje 2min.

koji telefon? verovatno je u pitanju proximity senzor koji radio posao kada telefon priblizis uvetu.

Ma jok, najjeftiniji Huawei Y210d.

Da li postoji neka app za cameru koja koristi i prednju i zadnju istovremeno ona fora sto ima na S4?:-D

Ne. I one camera app što postoje na PS nisu za ništa pošto najpre slikaju zadnjom a onda i prednjom u kratkom razmaku.

Interesuje me da li se aplikacije i igre mogu skidati samo sa google play-a,jer mi se ne ostavlja broj telefona za gmail nalog kao i kako ih smestiti na sd karticu?

Androiddrawer.com
Imaju uglavnom sve aplikacije,ne racunajuci zemlje u kojima nije dostupno placanje.

Kakve mutne poslove obavljas? :)

Inace i da stavis neki drugi broj, razne aplikacije ce ti ocitati imei i sve sto ti je u telefonu ukljucujuci tvoj broj, tako da i da ga sakrijes, dzaba ti.

Hvala na odgovorima,a kako stojimo sa prebacivanjem na sd karticu?

da li mogu da instaliram status bas kao sa s2,s1,s3 sa notification toggles na xperia tipo

Poslednja izmena:
Power amp i player pro, koji ti se više svidi :-D

Koji muzicki plejer je po vama najbolji?

Meni stock...nikakvu razliku nisam čuo između njega i ostalih.. Da ti poboljšaju kvalitet zvuka, baš i neće..hardver da promene, ne mogu
Vizuelno jedino ako to voliš..

I ja sam ih 5 promenio, i na kraju se vratio na stock. Mada je mozda na nekim telefonima stock player nedovoljno funkcionalan.

Ja koristim apollo.. Mada su svi manje vise na istu foru..

Podesavanja / aplikacije / upravljanje aplikacijama / onda kliknes na ikonicu aplikacije i unutra ima "premesti na sd karticu ". Ja sam tek skoro provalio da aplikacije na sd kartici ne mogu da izbace widgete :thumbdown: Do skoro su mi sve aplikacije bile na telefonu...

Postoji li krekovana verzija PowerAmp-a? Ranije nije radila nijedna, vec samo trial.
Nadam se da ne krsim forumska pravila...

Postoji,imas na torentima.Ja sam skoro skinuo i instalirao unlock key i nakon par dana aplikacija trazi da se azurira na najnoviju verziju,inace ne mozes da udjes.
Mora stalno da ti bude azurirana aplikacija,kako bi mogao da koristis key...naravno,ako te do tad ne provale :D

Koji muzicki plejer je po vama najbolji?

Nema razloga za pirateriojom

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.abrantix.rockon.rockonnggl&hl=sr

Ti moraš da rootuješ taj Huawei i instališar Link2SD
Kod:
[url]http://www.mediafire.com/download/vyn7mv413nnm3cv/poot-debug.apk[/url]

1) Go to settings > application > preferred install location > Internal device storage.

2) Install poot.apk in "internal memory" of your Phone. Don't open it. Click on "done" once its installed.

3) Then go to settings > storage > unmount sd card.

4) Go to your phone menu and copy the Poot app to the homescreen of ur mob, then go to ur phone menu and open the poot app then it will require you to install Ministro II, Simply follow the link to Google play store.

5) Then you will be required to update ministro library, please update it.

6) Once you updated the Ministro Library then you will be faced with two options;
1. “Press here to Poot”
2. “Built in root check”

7) Click on the first option which is “Press here to Poot” and after a while, ur phone screen will get black.

Once ur screen got black and u r not able to do anything then remove da battery nd switch on ur mob.

9) While memory card is checking by the phone then hurrily open the poot app which is on the homescreen of your mobile and click on "press here to poot".

10) Then u should get three options will be listed thus;
1. Get Superuser
2. Get root-checker
3. In-built rootchecker

When you see these options it simply means your HUAWEI has been rooted successfully. Then visit Google Play Store and download Superuser app and Root checker.

Poslednja izmena:
Player pro mi je pravio probleme sa album artom,dok je poweramp extra sto se toga tice i ima najlepse widgete,mada player pro lepse izgleda na lockscreenu,ostale funkcije su manje vise iste.ja isto koristim narodnu verziju powerampa,moze i sa pb,mada nije poslednja verzija okacena.

Ljudi,moze li na google keyboard da se ubaci srpski recnik?i kakav je po bogatstvu reci?

Već imaš srpski rečnik u google keyboard, ali samo na ćirilici.
Eventualno, ako hoćeš latinicu, da koristiš ovo http://is.gd/cipbnj da ubaciš reči u hr ili en jezik.

NEW VERSION v1.3

HD PLANE

REAL FLAT ICONS!!!

I EDIT EVERY POSSIBLE APP ICON IN ORDER TO MAKE THEM FLAT AND STUNNING!!!

xfx7v8.png

CHECK OUT NEW 60 HD PURE FLAT ICONS IN v1.3 ---> HD PLANE ICONS

HD DARK

DARK SIDE ICONS!!!

DANGEROUS AND STRONG!!!

25ez290.jpg

CHECK OUT NEW 60 HD PURE DARK ICONS IN v1.3 ---> HD DARK ICONS

HD LIGHT

FANCY WHITE ICONS!!!

SHOW OF YOUR PHONE!!!

oupqvs.png

CHECK OUT NEW 60 HD PURE FANCY ICONS IN v1.3 ---> HD LIGHT ICONS

CHANGELOG:
v1.3

- added 60 HD icons
- added 3 drawer buttons (more to come in next releases)
- revised clock icon (HD Dark and Light)
- revised calendar icon (HD Dark and Light)
- small changes in app layout
- added changelog and rate button in menuoverflow
- fixed some broken activities

REVISED DARK AND LIGHT ICONS!!!
v9ov5.jpg

2noobb.jpg

WWW.VERTUMUS.COM

Nazad
Vrh Dno