Snapdragon™ BatteryGuru
Da li ima neko na forumu ko je stvarno pustio ovu app da radi 30-ak dana da podeli utiske? Znam da su svi programi ovog tipa placebo, ali ovaj ima nešto drugačije:
1. pali gasi data sync i wifi
2. sync određenih app samo kad ih pokrenem a ne non-stop
... pa mi deluje interesantno i mislim da radi posao? Šta vi mislite?
Mt:s centar omogućuje besplatno gledanje tv programa preko svoje aplikacije.
Dostupne televizije su rts1, rts2, prva, pink, b92, b92info i studio B.
Program se može gledati samo iz Srbije i samo putem mobilnog Mts interneta, a ne i preko wifi.
Sta radi bolje od android lost-a?
Jeste,free je i ima sve opcije ali...meni licno je nekako nepregledan,nekad nece bas svaku komandu da odradi,ne znam...vise mi se svidja Cerberus i to je to...To sam i ja hteo da pitam s obzirom da je AndroidLost free a ima sve te funkcije.
I jel mts ima widget za potrosnju mb ili neka druga app?
Vipova ,,Moj Parking’’ aplikacija za Android uređaje i iPhone
Nova aplikacija iz Vip mobile radionice pod nazivom ,,Moj Parking’’ kreirana je sa željom da svim vlasnicima Android uređaja i iPhone telefona olakša proces plaćanja parkinga putem SMS zahteva.
Aplikacija je besplatna, i pokriva sve gradove u kojima postoji mParking usluga. ,,Moj Parking’’ u samo nekoliko klikova, omogućava plaćanje parkinga, daje informacije o parking zonama, parkiralištima i slobodnim mestima u najbližim garažama. Dodatno, opcija alarma podseća korisnike na isticanje vremena za parkiranje kako bi ga na vreme produžili.
Aplikacija je podržana na Android telefonima i tabletima od verzije 2.3.5, i na iOS od verzije iOS 4.3, uključujući i najnoviji iOS7. Uskoro će biti dostupna i vlasnicima telefona sa Windows Phone operativnim sistemom.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.vipmobile.mparking
iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/moj-parking/id670208444?mt=8
Da podsetimo, Vip je je prvi mobilni operater u Srbiji koji je lansirao Android aplikaciju (Android Vip meni), kao i Moj Vip aplikaciju za Windows Phone i iPhone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari