- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Danas videh da je na Amazon App Store-u Shazam (koji je pre koju nedelju bio besplatan) update-ovan na redizajniranu i unapređenu verziju. Ko je uzeo tada, sada može skinuti novu verziju.
Devojka i ja koristimo Any.DO na dnevnom nivou zbog mogućnosti share-a zadataka. Problem je što any.do ne radi sync kako treba, dešava nam se često da neko od nas završi task a da ovaj drugi to ne vidi. Ima li neka app koja radi kako treba? Da je free naravno i da ima widget da mogu da vidim zadatke na home screen-u?
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.astrid Ima share ali ćeš sam morati Da proveriš kako radi sinhronizaciju..
Probaj Google Keep. Ja ga imam dobar je, systemska je app svakako.![]()
sto se tice muzike, to je aplikacija koju ubjedljivo najvise koristim, i svim prijateljima je preporucujemproradilo je i meni danas bez problema. juce nikako. tek treba sada da pustam muziku da vidim da li mi odgovaraju plejliste.
Danas videh da je na Amazon App Store-u Shazam (koji je pre koju nedelju bio besplatan) update-ovan na redizajniranu i unapređenu verziju. Ko je uzeo tada, sada može skinuti novu verziju.
Astrid na žalost prestaje sa radom i razvojem uskoro, a ima sve što treba.
.
shazam je inace dz, ili grijesim? Samo se Shazam Encore placa, ali funkcionalnost mu je ista, samo nema reklama...
AFAIK, yahoo je kupio astrid, i vec je prestao sa razvojem i sinhronizacijom (koristim ga redovno). Ova goreponudjena verzija ne nudi sync:
* No Astrid.com synchronization
* No iOS or web interface
* No sharing or assigning tasks
Probao i Evernote, one koje sam pozvao (devojka) ne može da završi task... Glupost... Ne mogu da verujem da niko ne koristi ovako nešto na forumu...
Ne mogu da verujem da niko ne koristi ovako nešto na forumu...
^^ ja sam namestio profil na auto, kad padne noć on automatski prebaci na noćni profil koji nisam menjao, on je od - 30 do 40% (tako nekako) a danju je na moja podešavanja.
^^Nemam opciju za Auto mod u Light verziji....
A ove ostale TO-DO app su sve nekako velike, nude pun đavo opcija... I samo premium verzije imaju share i to pretplata na godišnjem nivou...
A za šta tebi služi ta aplikacija, možeš da mi navedes primer?
Krećemo na posao ujutru, stavimo u listu:
1. Kupi usisivač
2. Uzmi račune od dede
3. Plati račun...
I kada neko od nas dvoje završi zadatak ovom drugom se sync... Razumeš?
Probao i Evernote, one koje sam pozvao (devojka) ne može da završi task... Glupost... Ne mogu da verujem da niko ne koristi ovako nešto na forumu...
Google keep to radi savršeno, osim što nema notifikaciju.Krećemo na posao ujutru, stavimo u listu:
1. Kupi usisivač
2. Uzmi račune od dede
3. Plati račun...
I kada neko od nas dvoje završi zadatak ovom drugom se sync... Razumeš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari