Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Danas videh da je na Amazon App Store-u Shazam (koji je pre koju nedelju bio besplatan) update-ovan na redizajniranu i unapređenu verziju. Ko je uzeo tada, sada može skinuti novu verziju.

Ajde ovako jedno pitanje koje nema veza sa weather aplikacijama :D :D :D

Devojka i ja koristimo Any.DO na dnevnom nivou zbog mogućnosti share-a zadataka. Problem je što any.do ne radi sync kako treba, dešava nam se često da neko od nas završi task a da ovaj drugi to ne vidi. Ima li neka app koja radi kako treba? Da je free naravno i da ima widget da mogu da vidim zadatke na home screen-u?

Probaj Google Keep. Ja ga imam dobar je, systemska je app svakako. :)

Jel koristi neko brojače poruka i poziva?
Ovaj droidstates deluje ok. Može da se podesi da zaokružuje na minute, ima lepe widgete. Čini mi se samo da uračunava minute i kad zovem na viber:confused:

Devojka i ja koristimo Any.DO na dnevnom nivou zbog mogućnosti share-a zadataka. Problem je što any.do ne radi sync kako treba, dešava nam se često da neko od nas završi task a da ovaj drugi to ne vidi. Ima li neka app koja radi kako treba? Da je free naravno i da ima widget da mogu da vidim zadatke na home screen-u?

Ovo i mene muči.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.astrid Ima share ali ćeš sam morati Da proveriš kako radi sinhronizaciju..

Astrid na žalost prestaje sa radom i razvojem uskoro, a ima sve što treba.

Probaj Google Keep. Ja ga imam dobar je, systemska je app svakako. :)

Mnogo funkcija mu još nedostaje, uključujući i shareovanje taska.

proradilo je i meni danas bez problema. juce nikako. tek treba sada da pustam muziku da vidim da li mi odgovaraju plejliste.
sto se tice muzike, to je aplikacija koju ubjedljivo najvise koristim, i svim prijateljima je preporucujem :)
Danas videh da je na Amazon App Store-u Shazam (koji je pre koju nedelju bio besplatan) update-ovan na redizajniranu i unapređenu verziju. Ko je uzeo tada, sada može skinuti novu verziju.

shazam je inace dz, ili grijesim? Samo se Shazam Encore placa, ali funkcionalnost mu je ista, samo nema reklama...

shazam je inace dz, ili grijesim? Samo se Shazam Encore placa, ali funkcionalnost mu je ista, samo nema reklama...

Tako je. Ja nisam bio dovoljno jasan. Tada se davao Shazam Encore besplatno. Prvo je Shazam dobio redizajn, pa posle je dobio Shazam Encore. Ne znam koja je razlika izmeðu ta dva.

A ove ostale TO-DO app su sve nekako velike, nude pun đavo opcija... I samo premium verzije imaju share i to pretplata na godišnjem nivou...

AFAIK, yahoo je kupio astrid, i vec je prestao sa razvojem i sinhronizacijom (koristim ga redovno). Ova goreponudjena verzija ne nudi sync:
* No Astrid.com synchronization
* No iOS or web interface
* No sharing or assigning tasks

Aha, tek sad videh da to nije oficijelna verzija Astrida, može da posluži.

Btw, meni je Wunderlist odličan, ali na žalost par funkcija koje mi trebaju se plaćaju na godišnjem nivou i to neka basnoslovna suma...

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se svima koji su preporucili aplikacije, sad imam i vise nego sto mi treba :)

Probao i Evernote, one koje sam pozvao (devojka) ne može da završi task... Glupost... Ne mogu da verujem da niko ne koristi ovako nešto na forumu...

Misliš ono pod profile? Ako je to onda radi.

A ove ostale TO-DO app su sve nekako velike, nude pun đavo opcija... I samo premium verzije imaju share i to pretplata na godišnjem nivou...

Probaj Colore note. Ja koristim, odlicna aplikacija i mala je. Za tu sinhronizaciju ne znam, ne koristim to, mada vidim u podesavanjima da ima sync...

Hmm, a da se ulogujes na evernote sa oba telefona istim nalogom?

Mene ovakve aplikacije dovode do zatupljivanja i vise volim kada koristim mozak za pamcenje,nego u telefonu da pisem...vremenom cemo sve gluplji biti,nazalost.

Krećemo na posao ujutru, stavimo u listu:
1. Kupi usisivač
2. Uzmi račune od dede
3. Plati račun...

I kada neko od nas dvoje završi zadatak ovom drugom se sync... Razumeš?

Razumem ali ima nešto u dogovaranju a ne samo odrađivanju tačku po tačku. Zajedno kupujete usisivac a računi preko neta :)

Zahvaljujem na predlozima da ne koristimo app :) I dalje nismo pronašli nešto što nam odgovara... Evernote 1 nalog na 2 telefona i nema notifikacija kad je task gotov...

Probao i Evernote, one koje sam pozvao (devojka) ne može da završi task... Glupost... Ne mogu da verujem da niko ne koristi ovako nešto na forumu...

Koristim ja asanu u firmi. Ali ona dosta košta.
Pogledaj možda ima free verzija, nisam za kompom.
Eventualno, podio ili asembla (mada su sva 3 poprilično kompleksni).

Krećemo na posao ujutru, stavimo u listu:
1. Kupi usisivač
2. Uzmi račune od dede
3. Plati račun...

I kada neko od nas dvoje završi zadatak ovom drugom se sync... Razumeš?
Google keep to radi savršeno, osim što nema notifikaciju.

Nazad
Vrh Dno