Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Axam, ok... Bez ljutnje cisto pitam :)

E ovo nikako da skontam, u čemu je problem?

Pri dolaznom pozivu, neki ljudi imaju full hd sliku a neki ne. U čemu je stvar?
Nemam nikakve programe za povlačenje slika sa fb, twitter, ovo-ono... Samo plain google kontakti.
Jedno vreme je i moja slika bila full hd kada zovem nekog, sada je moja isto mala i smanjena?! WTF?
Da li to ima veze sa G+? Jedino mi to pada na pamet... Imao sam G+ pa sam obrisao profil.
Još jedna stvar, na telefonu, koji kontakt treba da menjam, mislim na sliku, da bi se drugima promenila moja slika? Da li kontakt sa mojim imenom i prezimenom ili onaj kontakt što stoji na vrhu liste pod nazivom "JA"?

Ovo JA prvo na listi mijenjas. Sto ss tice slika kontakata i meni se ponekad smanje slike (obicno nakon reinstalacije rom-a) i posle nekoliko dana sve se vrati u normalu.

Hvala.

Meni nikad, evo menjam svoju sliku, stavljam full HD već par dana i ništa, a jedino što sam promenio je brisanje G+ naloga... A imam par kontakt koji, odmah, nakon instalacije skinu full HD sliku?! Oba kontakta imaju G+

99% sam siguran, kada bih napravio G+ da bi mi slika bila u full hd formatu... Vidim da neki od ovih ljudi što imaju G+, nisu baš advanced korisnici, imaju slike u full hd

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
@onua

Ne možeš da staviš full hd sliku :) Mislim da je najveća rezolucija za kontakte 720x720

hvala pablo brate to sam i uradio , sad je super jedino telefon je malo sporiji nego sto je bio tj, tek kad ga upalim, dali treba kakav reset uraditi ili sta drugo , sta mi je ciniti

Timely Alarm Clock

Minimal, lepo, pregledno.. sad skidam ali definitivno obecava.

Ја скинуо мало пре и одмах дошао да препоручим. Дефинитивно најлепша апликација на андроиду. Чак и коме не треба, нека скине само да види како изгледа. Где би био крај андроиду када би сви водили рачуна о естетици оволико.

sjajan je timely alarm clock. Izgleda kao upgrade obicnog i zbog toga i se svidja. Ne dobijam nista manje i nije nista komplikovaniji. Ako nista drugo, bar su melodije odmah pristojne, za razliku od 2 prihvatljive koje se dobijaju stock.

Timely me podseća na starije SE Walkman telefone sa onim efektima kada se pusti pesma. :) Deluje zanimljivo. Uspem li da sakupim za Premium, prelazi u moju stalnu postavku. :D

Timely me podseća na starije SE Walkman telefone sa onim efektima kada se pusti pesma. :) Deluje zanimljivo. Uspem li da sakupim za Premium, prelazi u moju stalnu postavku. :D

Мени фали dash clock интеграција и све ствари које он може да приказује, тако да тај widget не може да замени, али пробаћу да га користим само за аларм да бих видео шта је она функција што те полако буди :)

Nova YouTube aplikacija verzije 5 je upravo izašla. Stvarno je odlična.

Link za skidanje: http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000782

Au, odlična... Konačno ne moram da otključavam rotaciju kad hoću da gledam video preko celog ekrana, a i ovo je odličan feature:
eby8avym.jpg

Timely Alarm Clock

Minimal, lepo, pregledno.. sad skidam ali definitivno obecava.

Posto si prvi pomenuo aplikaciju....HVALA! Odavno me nije neka aplikacija ovako odusevila, a "samo" je alarm. Zasto samo? Pa vecina nas (i sam sam tu), ne ocekuje mnogo od tog tipa aplikacija, upali je, podesi vreme, eventualno custom sound i to je to. Timely je predobro dizajniran i mnogo je posveceno detaljima, vidi se da su autori "peke" u pozitivnom smislu.
Jos jednom hvala za doooobar predlog.
Btw. Timely nema custom sound ili ja ne znam da nadjem?

ni ja ne mogu da nadjem custom zvukove, ali mi isti i ne trebaju jer su default fantasticni.
Jedna sitnica koju bih ispravio je smart rise. Meni ne znaci nista da mi zvoni pola sata pre budjenja pa onda i glavni. mei treba da zvoni na 5 min.

ni ja ne mogu da nadjem custom zvukove, ali mi isti i ne trebaju jer su default fantasticni.
Jedna sitnica koju bih ispravio je smart rise. Meni ne znaci nista da mi zvoni pola sata pre budjenja pa onda i glavni. mei treba da zvoni na 5 min.

Slažem se, ali mislim da će ubaciti to uskoro, ipak je ovo v1.0

Da li neko može da mi pošalje apk od tog sata, hvala unapred :)

Vrh Dno