Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nisam uspeo, skinuli su mi pare sa racuna, a dobio sam

Zakaci se na VPN dok prodje market , pa kad prodje otkaci VPN, loaduj bilo šta dok povuce konekciju i posle kupuj sta hoćeš, neće ti praviti problema.

Inače, uzeo ovaj nakazni TT4 po 0.99$ samo iz razloga sto ce verovatno nekad morati da se pređe na njega inace je sXit

By the way, pazario sam Vertove Dark&Light teme... Lepe su ikonice, preporučujem svima koji koriste Nova/Apex/Go... Itd...Launcher ;-)

Jedno pitanje, izvinjavam se na offu, kada pravim google wallet, ono za br telefona, nema srbije u listi, da li da izaberem bilo šta, jer bih kupio TT dok je na popustu?

Ne znam sta da ti kazem, ja trenutno cekam odgovor od google-a da mi kazu sta je satim...ne vredi ti da stavis drugu zemlju, jer ce ti slati sms potvrdu na taj broj koji nije validan..

Jos jedno pitanje za TT...sta ce biti sa podrskom na forumima za TT2..da li ce prestati da radi kada forumi update-uju pluginove ili ne? Posto nemam nameru da im placam upgrade...

E pa ja nisam ništa čekao, otišao preko moba na play, i kupio je.. za 7 hongkonskih dolara...:)

Ne znan za vas ali ja nikako ne mogu da se snadjem sa novim tt-om... Pola foruma ne radi, pola mi ne prihvata validnu sifru. Ne ucitava teme na najnoviju post vec kako on oce.

Ne znan za vas ali ja nikako ne mogu da se snadjem sa novim tt-om... Pola foruma ne radi, pola mi ne prihvata validnu sifru. Ne ucitava teme na najnoviju post vec kako on oce.

I mene to nervira, zaboravio sam kako je bilo na TT2. Kad se pojavi nova poruka u temama u kojima sam ucestvovao, ne stavi ih na vrh nego moras listati.

Je l' se desava nekome da kad izadje iz TuneIn-aon,Widget i dalje stoji u notification baru i mora se zatvarati na Force Close. Mislim da se ne desava uvijek. Android 4.3 :eyebrows:

Da, to se i meni desava sa TuneIn. Takodje, imam problem i sa SwiftKey - kad restartujem telefon ili promenim tastaturu, poremeti se pa moram svaki put da ponovo podesim za srpski i engleski da bude qwerty.

Јао ја се сећам те верзије коју сам пробао, па то је шитина жешћа. Имао сам милион проблема. Зашто сте уопште прершли на ту верзију? Видим негативних коментара само тако.

I mene to nervira, zaboravio sam kako je bilo na TT2. Kad se pojavi nova poruka u temama u kojima sam ucestvovao, ne stavi ih na vrh nego moras listati.

Na tt2 sve radi kako namjestis u settings-u.

Dobra stvar je sto makar pogodi zadnju stranu pa ne moram mnogo da skrolujem... cc

Edit:
Sad sam ttalk VIP.... Sta ce mi to kog djavola?

Poslednja izmena:
Kao vip možeš da menjaš teme na TT2, i to je zato što si kupio obe verzije

do kada cemo moci da koristimo tt4 betu?

Ja imam ovu besplatnu tt4 verziju i sve extra radi, ne mogu oni nista bolje da naprave update-om da bih ja sada kupio aplikaciju :D Cak mislim da nisam na najnovijoj verziji nego kada sam video da se zale na neku verziju, ja sam tu stao i nisam vise updateovo :) Sad bar nece nuditi update i meni dobro :)

Ja imam ovu besplatnu tt4 verziju i sve extra radi, ne mogu oni nista bolje da naprave update-om da bih ja sada kupio aplikaciju :D Cak mislim da nisam na najnovijoj verziji nego kada sam video da se zale na neku verziju, ja sam tu stao i nisam vise updateovo :) Sad bar nece nuditi update i meni dobro :)

Pa ne radi ti push... Na ovome radi, a i seckala je beta. Ova uopšte ne secka. A i samo odjednom će crci. Do tad neka radi ako ti odgovara :)

@Ostali
tt2 će verovatno imati problema sa novim plugin-ovima (već ima), a tt4 beta će samo odjednom da prestane da radi. Mada ne znam, meni je tt4 ekstra, posto ga od prvog dana bete koristim i vidi se napredak, a i sad mi je mnogo lakše. A da ne pričam koliko me nervirao tt2 što secka skrol, sad u ovom novom tt4 sve ide kao po loju.

Kako nemam push? I nista mi ne secka... sve lepo radi i kada udjem u temu onda mi prebaci na poslednji neprocitani post.

Pusti mi poruku ako hoces da ti slikam. Na drugom forumu mi stize stalno kada neko pise u prijavljene teme a ovde mi je striklirano sve osim toga pa ako mi posaljes pp, mogu uslikati.

Poslednja izmena:
Meni radi push, rade svi forumi, sve lepo radi nikakvih problema, jos samo crna tema fali.

I, koji je višak od ova dva?

U stvari, sad vidim po datumu. Po verziji mi nije bilo jasno.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376422664398.jpg
    uploadfromtaptalk1376422664398.jpg
    23.1 KB · Pregleda: 524
Poslednja izmena:
4.0.25

Kako nemam push? I nista mi ne secka... sve lepo radi i kada udjem u temu onda mi prebaci na poslednji neprocitani post.

Pusti mi poruku ako hoces da ti slikam. Na drugom forumu mi stize stalno kada neko pise u prijavljene teme a ovde mi je striklirano sve osim toga pa ako mi posaljes pp, mogu uslikati.

Meni radi push, rade svi forumi, sve lepo radi nikakvih problema, jos samo crna tema fali.

Ne znam, ja sam imao problema sa betom, sad sa ovim nemam problem... A i push malo je radio, malo nije, a sad radi... Mislim bio sam na njihovom forumu i isto su se žalili mnogi, tako da sam to dodelio beti da ne radi push... Verovatno na nekim telefonima je radilo, ali čini mi se na većini da nije... Baš mi seckala beta i mislio sam, jeste slab mi telefon, ali od kad imam ovu ne secka... Swipe stranice lepo radi (ko ne zna), nema više da zastane itd

Da da i meni fali crna crna crna tema...

slab mi telefon, pazi da nije, gs2. kod mene na g300 ne secka, doduše nisam koristio betu, ona bi vrv seckala ako tako kažeš. ja za sledeći fon idem logikom: što veći ekran i što lošiji hardver :D

9yqure8u.jpg

Nije dovoljno crno? :eek:

Nije uopšte crna?

Meni final secka kao i sve do sad

Na dvojci je dark tema crna, pa nekom logikom...

Pa ovo je za citanje nocu, ovu koristim stalno od kada am skinuo tt. Ne znam koju trazite :eek:

Vrh Dno