Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Otkud vam da će večeras biti to sniženje za TT?

Beta mnogo secka... Ovaj poslednji update mnogo bolje radi ;)

Ne sviđa mi se tt2, mogu da ga skinem za džabe na amazonu, ali mi se više sviđa tt4, pa makar i seckao :p
Da roditelji hoće (opet) da mi daju karticu lako bih ja... :-D

Фенси:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376320338660.jpg
    uploadfromtaptalk1376320338660.jpg
    52.5 KB · Pregleda: 265
Može wall?

Za backup-Titanium backup ;-)

Da, samo sinhroniši sa gmail-om.

Hvala!

Neko veče mi se update-ovale sve aplikacije dok sam spavao, između ostalog i go sms. I od tada radi neverovatno sporo, jednu reč kucam minut, treba mi minut dok pročitam poruku. Jel imao neko sličan problem? I jel ima neka bolja apk za sms?

Има stock :cool: све остале си ми кад тад правиле проблеме.

Neko veče mi se update-ovale sve aplikacije dok sam spavao, između ostalog i go sms. I od tada radi neverovatno sporo, jednu reč kucam minut, treba mi minut dok pročitam poruku. Jel imao neko sličan problem? I jel ima neka bolja apk za sms?

Sliding Messaging ili, jos bolje, Ninja SMS - otkako sam kupio ovu aplikaciju, klasican SMS app skoro i da ne palim.

Bice popust za one koji su kupili TT2 ili TT HD cini mi se. A to 5$ je za one koji nisu kupili ni jedan ni drugi.

Beta mnogo secka... Ovaj poslednji update mnogo bolje radi ;)

Meni se TT HD sam update-ovao na TT4.

TT HD i jeste prešao u TT 4. Mi sa TT 2 čekamo akcijsku cenu. :D

E, ja kupio obadva pa ne moram ništa da čekam ;d.

Ја имам двојку купљену. Зар је четворка толико боља?

Dvojka ne podrzava GPU rendering, a cetvorka podrzava, pa je zato vise smooth ;)

Ja sada obrisao i otišao pod moje aplikacije i tamo mogu da instaliram. A kada idem na kupovinu, stoji opcija da moze da se kupi. U čemu je fora?

Što se tiče popusta za TT4....

[quote="winter]Hey guys a bit of a delay - we are launching the special upgrade price in next two days for sure - you will get a notification too.
[/quote]

До јаја изгледа. Нисам сигуран да ли могу да се убаце у Buzz launcher. Свеједно узећу јер су стварно врхунски одрађене. Свака част:thumbup:

Hvala puno sto si kupio moju aplikaciju i podrzao moj rad.

Ako zelis da neke ikone od nekih tvojih aplikacija koje imas ubacim u sledecu verziju, slobodno mi posalji listu na [email protected]. Ako te ne mrzi, mozes pored imena aplikacije da stavis i njihov link sa Google Play-a

Jos jednom hvala

Što se tiče popusta za TT4....

Startuje u ponoc po USA vremenskoj zoni.

0.99$.

Edit:
Ili ipak startuje uskoro....

u2y7yjy3.jpg

Poslednja izmena:
A sta ce biti sa ovim TT2 sto imamo..jel to prestaje da se update-uje ili ne? Necu da im placam za nesto novo, ako ovo staro i dalje ce da radi...

Nazad
Vrh Dno