Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radiće najnormalnije, ali se neće update-ovati više.

U mamu im kapitalisticku..pa sto onda ne izvrse upgrade i ne zamene dvojku sa cetvorkom da mi koji smo platili ne placamo 2x za istu aplikaciju

U mamu im kapitalisticku..pa sto onda ne izvrse upgrade i ne zamene dvojku sa cetvorkom da mi koji smo platili ne placamo 2x za istu aplikaciju

Tako su uradili i na iOS-u. Tapatalk 1 (nešto kao Tapatalk 2 na Androidu) je ostao na 1. Dok je Tapatalk 2 (kao Tapatalk 4 na Androidu) izbačen kao nova stavka, kompatibilan samo sa iOS 6+ i ponovo su im tražili da plate.

Ne svidja mi se uopšte njihova politika. A i podrška im je očajna.

Meni i dalje stoji stara cena...

Nije još promenjena. Mislim da će se promeniti za 20ak minuta.

Ja sam preko tunnel bear-a otisao na UK,pa probaj tako.
8adaqete.jpg

Ja sam na UK store, još uvek 2.99£.
Strpimo se..... :)

Kupljeno, isto preko TunnelBear-a i UK.

Prešao sam na US store i pazario za 0.99$
:)
Nervira me što je dark tema u stvari siva.

Meni je stajala cena od 4.99$, ali kada sam kliknuo, pojavila mi se cena od 0.99$ i na tu cenu sam potvrdio kupovinu.

Ja nisam uspeo, skinuli su mi pare sa racuna, a dobio sam

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376387474742.jpg
    uploadfromtaptalk1376387474742.jpg
    41 KB · Pregleda: 219
Nisu ti skinuli novac, već su ti samo rezervisali. Ako ne proðe kupovina, vratiće se na račun. Pogledaj google wallet. Možda ti traže da potvrdiš karticu.

Nisu ti skinuli novac, već su ti samo rezervisali. Ako ne proðe kupovina, vratiće se na račun. Pogledaj google wallet. Možda ti traže da potvrdiš karticu.
Na walletu pise da je order otkazan, e sad da li ce refundirati (od banke sam dobio SMS o skidanju sa racuna) to je druga stvar. Za 85 dinara cu preziveti :)

ljudi, ja kupio tapatalk4 za tablet, ali ne znam kako da nadjem verziju za telefon :( za ovu kaze da nije komatibilna. jel to ima hd verzija i obicna?

Pa ista je verzija i za telefon i tablet...

ljudi, ja kupio tapatalk4 za tablet, ali ne znam kako da nadjem verziju za telefon :( za ovu kaze da nije komatibilna. jel to ima hd verzija i obicna?

Tapatalk 4 je i za tablet i za telefon. Potreban je Android 4.0 i noviji. Kako si ga kupio ako nije kompatibilan?

Da, to je problem.

Sto su pokvareni?

Zato što ne može na Huawei g300 sa 2.3 :p

Zašto, pa koliko aplikacija ne podržava 2.3 skoro sve najnovije zar ne?

A namerno sam napisao g300 jer za njega ima i jelly bean :-D

Nije... Zato sto mozes da imas GPU podrsku pocev od 4.x aplikacijama, ako ima podrsku za 2.3 onda ne moze to da ima...

Jedno pitanje, izvinjavam se na offu, kada pravim google wallet, ono za br telefona, nema srbije u listi, da li da izaberem bilo šta, jer bih kupio TT dok je na popustu?

Vrh Dno