Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neki način da otključam tel, Blade G, a da ne pritiskam taster Power? Javljam mi se da neće dugo.... :)
Potrebam mi je neki GPS softver koji može da zabeleži poziciju na kojoj se nalazim u nekoj vuko****ni i kad odšetam daleeeeeko da mi pokaže pravac kojim da se vratim. Jel ima tako nešto?

Ček, pominju se neke mape. Ne treba mi to. Samo da zapamti odakle sam pošao i vrati me nazad. Ne verujem i da ima mapa po našim planinama, a i net tamo teško da radi. Ponegde nema ni signala :)

A to bi radilo po polozaju zvezda? Kako zamisljas da ti radi GPS pozicioniranje bez mapa?

Možda se bavi parkurom pa svuda cepa pravolinijski :)

Šta će mu mapa? Treba da zapamti poziciju odakle sam pošao i kad hoću da se vratim, pokaže pravac kretanja. Za to mu ne trebaju mape.

@ Jericho. GPS pozicioniranje nema veze sa mapama. Odi negde gde nema karata, uključi GPS i pokazaće ti poziciju, nadmorsku visinu i vreme.

Poslednja izmena:
Nego te pozicionira prema položaju urana u odnosu na neptun?

Pretpostavljam da dečko traži neku aplikaciju koja beleži njegove koordinate. Bez mapa. Ali da mu pokaže "kako da se vrati"... teško.

Može samo da koristi kompas i da opali screen shot, pa valjda mu je to dosta :)

Moze to,moze,ali ne pomocu telefona.Pa sta mislite kako se ljudi orjentisu u sred sahare?Tamo nema mapa.Nego koordinate.

zasto ne moze preko telefona? pa sta mislite kako to funkcionise bre? :)
mislim da moze i u iGo-u samo sa bilo kojom mapom...

a evo ima i specijalizovana aplikacija: GPS Navigation Compass

Probajte ovaj Menadzer Android Uredjaja..sad svi imaju mogucnost lociranja izgubljenih/ukradenih telefona bez posebnih aplikacija (nesto sto je trebalo jos odavno uvesti) :) (jedino trazi aktivne google servise vezane za lokaciju u podesavanjima)

Poslednja izmena:
Probajte ovaj Menadzer Android Uredjaja..sad svi imaju mogucnost lociranja izgubljenih/ukradenih telefona bez posebnih aplikacija (nesto sto je trebalo jos odavno uvesti) :) (jedino trazi aktivne google servise vezane za lokaciju u podesavanjima)

invis app, mora da je i stedljiv po pitanju baterije:p

Hehe ***a :p Mada, iskreno ja na stock romu nikad nekih ozbiljnijih problema nisam imao..sad moguce je da sa tim raznim aosp romovima kada ih prave naprave neki propust i onda dobijes problem sa razno raznim servisima, pa i google-ovim..

mislio sam na to sto nisi okacio nikakav link niti konkretan naziv aplikacije.
osim ako naziv nije "Menadzer Android Uredjaja" po kome ga ja ne mogu naci

mislio sam na to sto nisi okacio nikakav link niti konkretan naziv aplikacije.
osim ako naziv nije "Menadzer Android Uredjaja" po kome ga ja ne mogu naci
A to ...:p sorry..ides na google play pa kliknes gore desno na zupcanik i tu imas 3. stavku :)

E to. Hvala. Ne pratim redovno sve te vesti pa mi je ovo novo.

Link2sd može da koristi samo oko 20% dodeljene mu particije na memorijskoj kartici.

До јаја изгледа. Нисам сигуран да ли могу да се убаце у Buzz launcher. Свеједно узећу јер су стварно врхунски одрађене. Свака част:thumbup:

Pa da, ali kažu da će večeras biti 0.99$ :D
Meni je i beta dobra :p

Vrh Dno