Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imaš odgovor iznad tvog pitanja :D

Imas ad block plus koji blokira preko wifia, samo prozdire ram nenormalno

Stvarno super. Možda nabavim Chromecast. :)

Biće ga valjda do oktobra. :)

Da li vredi nekom od util app, manipulisati memorijom kod telefona koji je imaju malo (do 256mb) i da li bi to uticalo na rad?

256MB je malo čak i za najstarije verzije Android-a (1.5 ili 1.6). Ništa ne može poboljšati to iskustvo. Možeš instalirati neki task manager, pa zatvarati aplikacije, kao i Autostarts, pa njime blokirati aplikacije da se same pokreću.

Pa jedino da koristis 2.3 android. Sve nadalje bi bilo propast. Najvise zivaca.

Mislim i tu je vec tesko, ali eto. Mozes normalno da saljes poruke i obavljas pozive. Mozda da imas jedan program da radi u pozadini (viber ili whatsapp ili facebook itd)

Ja sam na legendu i herou koristio cyanogen (android verzija 2.2) i radilo je super. Na legendu koji je imao 280 nesto mega rama sam uvek imao preko 100 slobodno.

Poslednja izmena:
280MB slobodno i 256MB RAM-a ukupno... Velika je razlika. :)

Edit: Sad pročitah ponovo. Iako tako ne piše, on je izgleda mislio na 256MB RAM-a slobodnog. Ja tu ništa ne bih dirao. Sa 512MB RAM-a (ukupno) ne mora se ništa dirati, pogotovu ukoliko je Android 4.0 i noviji u pitanju (pretpostavka da je noviji Android u pitanju). Smatram da nema potrebe.

Poslednja izmena:
Ajde da pitam i ovde. Jel se nekom desilo nekad da mu se telefon puni po 10h do 100%? Odjednom mi se to desilo, koristim Note 2.
Promenio sam softwer i isto...

Promeni kabl,u njemu je problem.

Prilozi

• 20130810004601.jpeg
    20130810004601.jpeg
    59.1 KB · Pregleda: 300
  • 20130810004515.jpeg
    20130810004515.jpeg
    61.4 KB · Pregleda: 302
Poslednja izmena:
Pokušao sam da nadjem odgovor,ali nisam uspeo,pa ako neko može da mi pomogne i kaže mi gde se na aplikaciji PLUME nalazi logout dugme?

Dugo je ne koristim, ali valjda udjes u settings i nadjes accounts i izbrises account... Mislim da nema klasican log out. Opet kazem nisam siguran dugo je ne koristim.

Nema mi toga što kažeš,kad odem u accounts pa kad kliknem na meni imam samo Picture i Color...

Kad moram da crtam...

Udjes u settings > prva opcija
ehu4apy7.jpg

Klikneš na svoj account
4y8asyza.jpg

Ideš remove i to je to
vuzapa9u.jpg

ko ima los zvuk ili hoce da poboljsa, pojaca neka isproba ovo

ViPER4Android FX

jedina korisna stvar (koja radi) sto si tice zvuka koju sam probao u poslednjih godinu dana, fenomenalna

Poslednja izmena:
Ja sam skinuo bez TunnelBear-a ?! :)

Ovajjj kako iskljuciti da mi ne prica na kojoj sam strani home screen-a? :D

Da ti nije možda uključen TalkBack? Ili ti je uključen LightFlow? Kod mene ne priča na kom sam ekranu.

TalkBack sam izbrisao u ROM-u, pre nego sto cu ga flesovati, a lightflow nemam, posto ni nemam led diodu za notifikacije :)

Vrh Dno