Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Било би боље да је рутован, али вероватно ће пронаћи проблем.

Sad sam skinuo ovaj battery xda ali cekam da se napuni telefon pa da ga ostavim par sati, telefon je se xperia mini st15i, I nije rutovan fabricki je, ne znam oce li biti problema sa xda bat da procita sve
Neće biti problema..

Jel još nekome ovaj novi Tapatalk (4 beta) pravi ogroman remote-image-cache folder na internoj memoriji? Meni je bio 450 MB, a sve vreme pre nego što sam ga otkrio sam se pitao šta mi pojede memoriju... Wtf TT?!

Vidim pricali ste o flipboardu. Zar Curents ne rafi isto sto i flipboard? Sem tih twitter obavestenja?

Isto "sr*nje", drugo pakovanje :D

Moze li Facebook aplikacija nekako da se namesti da je skroz sve na srpskom? Udavi me zena, ne ide joj najbolje engleski, a ja ne vidim nigde u podesavanjima.

Većina aplikacija gleda koji ti je jezik interfejsa na telefonu.

Скини са xda better battery stats и провери шта је.

skinuo sam program instalirao, odradio sve kako kaze upustvo, ako moze sad pomoc cega bi bilo dobro shot da okacim da vidite jel sve ok

Ostavi telefon 3-4 sata i log koji dobiješ, upload-uj na Dropbox i onda okači ovde

stajao je i vise od 4 sata, samo mi reci gde da nadjem taj log

Pritisni dugme share u uglu i otkači text dumpfile i onda idi na save. Sačuvaće ti fajl u /sdcard i taj fajl.txt upload-uj na dropbox i onda ga okači ovde (link dropboxa)

Sve sam pretražio i ne mogu da nađem to dugme za share, evo vidiš šta ja imam

Ево видиш како је код мене...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372397342494.jpg
    uploadfromtaptalk1372397342494.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 306
Nije bio wifi upaljen kao I do sad drzim ga na airplane modu uvece

Koliko mogu da vidim po plavoj liniji izgleda da ti jeste bio ukljucen WiFi. Klikni na deo gde pise "8h 51m..." pa ce te odvesti u novi screen gde ce pokazato koliko je wifi bio on.
A bio je on sigurno dobar deo, jer se vidi da je 12% baterije iskoristio.
Xperia Mini - ona ima ICS i ti si na ICS trenutno? Ako je od skora tako, probaj restart, Xperie imaju neki glupi bug u nekim ICS romovima, gde se neki wakelock ponavlja bespotrebno nakon sto se odredjeni app koristi iako je ugasen.

BBS koji si skinuo je jako star, nadji verziju 1.13.4 sa XDA:
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1888986&d=1366145381
direktan link sam postavio.

Poslednja izmena:
Sve sam pretražio i ne mogu da nađem to dugme za share, evo vidiš šta ja imam

Kao što je alfaunits rekao, skini najnoviju verziju 1.13.4.0, pa odradi ovo sto sam ti rekao... Iz slika niti mogu lepo da vidim, ujedno ni da budem od pomoći...

sad će da ti kaže da ovo nije idle dump i da je prekratak :d
al nemaš ti ovde problema reklo bi se

sad će da ti kaže da ovo nije idle dump i da je prekratak :d

Evo drug Vojkan zna i odgovor :)

Treba idle da bude znaci kad ga skines sa punjaca, da ga ne diras 4 sata...

Ovako mogu samo da ti kazem da je sve u redu.

Ostaviću ga onda uveče tek, ali sinoć je stajao isto kao i prethodnu noć i potrošio je 5% baterije max, mora da je ono bio neki bag ko zna

Mogu samo da nagadjam... (FB, twitter, google services, calendar...)

na telefonu sam podesio preko nekog programa da mi se iskljucuje wifi posle 2 minuta kad je zakljucan,GPRS koristim samo u kratkim intervalima (kad surfujem) a sve u cilju ustede baterije (Xperia P je u pitanju,dosta brzo se prazni)
e sad jedno kontra pitanje :)
da li postoji mogucnost(program) da nekako 'nateram' telefon da se na odredjeno vreme prikaci kratko na net ... recimo na svakih pola sata da se ukljuci GPRS na minut kako bi telefon sam proverio viber/whatsup itd ...

Tasker verovatno ima tu mogucnost. Niko da odgovori na moje pitanje.

Juice defender to može.
Meni se posle flešovanja play store odatle ništa nije promenilo :) Dropbox sam obrisao pa stavio taj inverted.

Dobro dropbox, on mi je ionako sakriven u aplikacijama - jednom podesen da kaci slike i nema potrebe uopste da ulazim; vise me je interesovao gmail, gtalk - posto telefon nije rutovan, ne bih da mi sve aplikacije rade istovremeno. Moracu izgleda sam da probam.

Koliko sam poludeo zbog sliding messaging.
Aplikacija ima brdo opcija, ali je užas spora. Što je najgore i telefon mi uspori dok je ona aktivna.

Da li moze u facebook apk ili na telefonu da se podesi da je chat iskljucen dok se apk ne koristi, tj. da se ukljuci kad i apk (ili jos bolje kasnije) ?

Jedino da instaliras greenify i da bacis fb u hibernaciju. Bice aktivna aplikacija samo kad je koristis

HITNO,ako mozete da mi preporucite app za snimanje video snimka,ali da snimak ide direktno na memorijsku karticu.uredjaj nije rootovan.hvala

Nazad
Vrh Dno