Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@trojmeklur

Hvala ti puno na odgovoru, isprobao sam player i mislim da je odličan. Lepo zvuči muzika, dobar UI, dosta opcija, može odmah pustiti ceo folder, to je ono što sam tražio. ;)

Da li postoji neka alternativa za youtube?

Moze i PVSTAR+ dobro je sto moze da se ugasi ekran i da slusas ovako opusteno muziku

prestalo je da mi sljaka pristup Play store preko Tunnel Bear.
ukljucim i Ma******abler i obrsiem data i stopiram aplikaciju i sve po P.S.u kako je ranije radilo - i stativa.

Probaj drugi VPN..meni je Hideninja proradio sa Market Enablerom..ali da smaraju, vec opasno pocinju da mi idu na nerve..ajde za placene aplikacije, nego sto i gomila besplatnih je zonski ogranicena..jos kad bi mi neko iz Google-a objasnio potrebu za zoniranjem

Која апликација се показала као најбоља за проверу температуре процесора? Друг има ѕ4 са окта процесором па се греје к'о луд па бих волео да знам тачно докле иде та температура.

Која апликација се показала као најбоља за проверу температуре процесора? Друг има ѕ4 са окта процесором па се греје к'о луд па бих волео да знам тачно докле иде та температура.

Neka proba cpu - z. Skoro je izašao, ne znam da li ima widget.

Хајде, пробаћемо и то. :р

Да, ево сад сам и ја видео... :p

Evo ja sam upravo pazario Asphalt 7. Tunnel bear plus procedura sa force stop i clear data. Sve mi je radilo bez problema. Nexus 7, stock JB 4.2.2.

Moze predlog neke igrice za S Duos. Nista zahtevno i premocno. Volim igrice koje su jednostavne i imaju dosta levela.
Uglavnom skinem, izigram se dok putujem pa obrisem ;) putujem za 2 sata, pa dajte neki predlog ;)

Where's My Water
Where's My Perry
Where's My Mickey
Cut The Rope
Doodle Jump
They Need To Be Fed
Chuck The Much
FieldRunners HD
Great Little War Game
Great Big War Game
Jelly Defense
Mega Jump
NBA Jam
Puffle Launch

Otprilike tako nešto.

Ninja Chicken Plus је исто занимљива игрица.:D

Hvala puno :) Sad cu da probam. Nijednu od ovih nikad nisam igrao. Cut the rope sam jedino video na marketu ali nisam skinuo.

Ljudi ako moze pomoc, sinoc napunjen telefon na 100 posto baterije jutros ga uzimam on ugasen, bateruja na nuli, ovo mi se prvi put desilo evo za osam meseci kolko imam telefon, evo shota baterije, sta moze biti?

Скини са xda better battery stats и провери шта је.

Nije bio wifi upaljen kao I do sad drzim ga na airplane modu uvece

isti problem je bio sa mojim LG GT540. sistem je zakržljao. probaj da mu glesujes nov ROM. inace koji ti je fon

Sad sam skinuo ovaj battery xda ali cekam da se napuni telefon pa da ga ostavim par sati, telefon je se xperia mini st15i, I nije rutovan fabricki je, ne znam oce li biti problema sa xda bat da procita sve

Vrh Dno