Zasto bi iko normalan citao Kurir, a jos zeleo njihovu aplikaciju na telefonu?!
Kurir ima vrlo cesfo najbrze vesti.imaju svoje ljude u drzavnim sluzbama koje prve imaju info.takodje se ne gusi sloboda govora.malo li je.
Uh što me to kod Blica nervira, a i mozzart bi mogao malo da se sredi.Vesti su djubre ali aplikacija je super, lepa i jednostavna za korišćenje.
Najčudnija stvar je da telegraf i kurir imaju super holo aplikacije, a da b92 i blic imaju ono. Blic ni danas posle sto godina i dalje ne može da sredi da ne vraća stalno nazad kada se pročita vest i izađe napolje u listu :smash:
Hahahaha
Odavno se nisam ovako nasmejao. Možeš li mi reci da li si ozbiljan?
Meni su i B92, Mondo, Blic, Sportal,.. u Flipboardu, odavno sam prestao da koristim zasebno aplikacije.
Kako ih dodaješ? Ne nalazim ih u pretrazi
Ajde ako te ne mrzi placi ovde profile za blic, kurir, b92,novosti... Sta jos ima zanimljivo...Ubacujem zvanične twitter profile.
E ljudi da li vam Gmail aplikacija prikazuje vasu sliku? Tipa neko pošalje mail i prikaže mi sliku te osobe, ali ne i moju. Imam sliku na g+, sync sliku sa fb, ali ne pomaže.
Ajde ako te ne mrzi placi ovde profile za blic, kurir, b92,novosti... Sta jos ima zanimljivo...
Sad sam instalirao flipboard da vidim sta je, bas je cool aplikacija, sve novine koje citas na jednom mestunesto kao onaj joli cloud.
Edit: mozda ipak i nije cool, to sve ide preko drustvenih mreza, a to mi je bez veze, ili samo ja ne znam da namestim.
Sve bitne, one koje ne objavljuju su one koje bih verovatno i preskočio.ne znam koji procenat vesti se recimo objavi na twiteru?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari