Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kurir ima vrlo cesfo najbrze vesti.imaju svoje ljude u drzavnim sluzbama koje prve imaju info.takodje se ne gusi sloboda govora.malo li je.

Zasto bi iko normalan citao Kurir, a jos zeleo njihovu aplikaciju na telefonu?!

Vesti su djubre ali aplikacija je super, lepa i jednostavna za korišćenje.
Najčudnija stvar je da telegraf i kurir imaju super holo aplikacije, a da b92 i blic imaju ono. Blic ni danas posle sto godina i dalje ne može da sredi da ne vraća stalno nazad kada se pročita vest i izađe napolje u listu :smash:

Poslednja izmena:
On je verovatno jedan od onih koji tamo ostavljaju "plaćene" komentare baš nešto poput toga što je ovde napisao. Mada to je već totalno off.

Kurir je pravi primer profesionalnog novinarstva koji postavlja nove eticke standarde i neumitno radi na unapredjenju novinarskog poziva. Omiljeni list za intelektualce a cuo sam da je,kao nekad Gete zbog Hasanaginice, i Asanz poceo da uci Srpski da bi citao taj intelektualni list u izvornom obliku.

Jel mogu sad i ja da dobijem kesicu cipsa od kurira :D

Meni su i B92, Mondo, Blic, Sportal,.. u Flipboardu, odavno sam prestao da koristim zasebno aplikacije.

Vesti su djubre ali aplikacija je super, lepa i jednostavna za korišćenje.
Najčudnija stvar je da telegraf i kurir imaju super holo aplikacije, a da b92 i blic imaju ono. Blic ni danas posle sto godina i dalje ne može da sredi da ne vraća stalno nazad kada se pročita vest i izađe napolje u listu :smash:
Uh što me to kod Blica nervira, a i mozzart bi mogao malo da se sredi.

Hahahaha
Odavno se nisam ovako nasmejao. Možeš li mi reci da li si ozbiljan?

Zasto ne bih bio ozbiljan? Znam kako dobijaju deo informacija i koliko cesto objave vesti pre ostalih (posao mi je vezan za net i pratim sve vesti). To sto se tebi licno ne dopada ono sto citas ,to je sasvim druga prica ali nije razlog za ismejavanje. NIkada mi nisu sankcionisali komentar , za razliku od ostlaih koje dole navodite gde se sprovode tendenciozne i lazirane kampanje (znam, testirao licno i odlican drugar mi radi u agenciji, mada ko je iole inteligentan,nema potrebe da poseduje inside informacije da bi to primetioi). Niko me ne placa,a a ti na koje aludirate su mala deca u odnosu na one koji se vama dopadaju. Svaka od tih novina iskljucivo propagira interes svojih finansijera. Ko to ne vidi, ne znam sta da mu kazem. (kada sam spomenuo vesti,mislim najvise na hroniku i desavanja koja nisu politicki motivisana i dalje tvrdi da imaju bolje vreme odaziva i procesiranje informacija). Ignorisati nesto sto vam se ne dopada vodi u glupos ti jednoumlje,pa licno,iz toga razloga ih pratim sve a na medjunardnoj sceni pratim cak i iranske vesti umesto da srcem iz dva osnovna izvora. Principi funkcionisanja su svuda isti.

Ja ih nalazim na g+ u search opciji,idi na more results pa ces videti.

Screenshot_2013-06-21-17-40-15.pngPreko web adrese. Tipa, za Sportal u pretrazi Flipboarda ukucam www.sportal.rs

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371828766213.jpg
    uploadfromtaptalk1371828766213.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 427
Poslednja izmena:
E ljudi da li vam Gmail aplikacija prikazuje vasu sliku? Tipa neko pošalje mail i prikaže mi sliku te osobe, ali ne i moju. Imam sliku na g+, sync sliku sa fb, ali ne pomaže.

Plume je pretrpeo redizajn. Po meni, sada deluje još lepše.

Ajde ako te ne mrzi placi ovde profile za blic, kurir, b92,novosti... Sta jos ima zanimljivo...

Ufff,.. Aj za ove što znam napamet recimo @sportal_rs, @sportske, @blic_online, @gsmarena,..za ove ostale da ne tražim ukucaj samo šta tražiš pa kad ti izbaci ti idi na ono što ima veze s Twitterom, ne g+, ne YouTube,.. nego Twitterom, posle kad ti izbaci ti klikni na Twitter profil i samo sačuvaj tu stanicu. Ranije je moglo i sa fb ali od skoro neće.

Sad sam instalirao flipboard da vidim sta je, bas je cool aplikacija, sve novine koje citas na jednom mestu:) nesto kao onaj joli cloud.

Edit: mozda ipak i nije cool, to sve ide preko drustvenih mreza, a to mi je bez veze, ili samo ja ne znam da namestim.

Poslednja izmena:
Ako WhatsApp koristim preko Wi-Fi u inostranstvu od MTS-a ne bi trebao da dobijem nikakav bolestan racun :)

Jel to pitanje ili konstatacija?:)
Na wi fi je dzabe,ako je bilo pitanje:)

Sad sam instalirao flipboard da vidim sta je, bas je cool aplikacija, sve novine koje citas na jednom mestu:) nesto kao onaj joli cloud.

Edit: mozda ipak i nije cool, to sve ide preko drustvenih mreza, a to mi je bez veze, ili samo ja ne znam da namestim.

I meni se cini kul aplikacija, juce inatalirao, a i meni je bezveze sto ide preko twitera koji nikad nisam ni koristio.

Malo sam preskočio informatičkog obrazovanja. Kasno mi je sad da učim ali sta vam to znači sve ide preko twitera? Apsolutno se ne razumem u društvene mreže, koristim flipboard da čitam vesti. Gde je tu twiter? (Pošto ne umem ni da ga prepoznam)

Flipboard moze da vuce vesti sa tvitera,o tome pricaju.
Ubacis @Blic ili nesto slicno i flipboard ti prikazuje u aplikaciji vesti sa tvitera.

Ja tamo nađem blic na isti način kao što u tapatalku nađem ovaj forum npr, ukucam celu adresu www... jel to onda to sa twitera ili...

Da al ja sam mislio da je to odradjeno da bude kao neka aplikacija ili da otvara sajt, a on meni lista ves jednu po jednu. Opet kazem mozda ja ne znam da namestim.

Nije bolest nego mi se ne svidja bas tako. Lepse bi mi bilo da otvori nesto kao blic aplikaciju pa da ja u tom flipboardu imam par razlicitih novina bez da ih instaliram.
A ne znam koji procenat vesti se recimo objavi na twiteru? :eek:

Aha.
Sad vidim i kad udjes na neku vest onda mozes da se kreces kroz blic slicno aplikaciji ;)
Moze preporuka za jos neke zanimljive twitove ili sta vec. Koje ti citas? ;)

Vrh Dno