+1 Camera Zoom FX je jedna od najboljih aplikacija za to.
Meni se cesto upucava, i to po marfiju kad god nesto treba da "škljocnem" na brzinu ona se upuca i onda mora restart telefona da proradi. Dost mi se sporo pali,i skoro uvek posle 2 uzastopne slike ostane crn ekran. Inače ima dosta kvalitetnih i zanimljivih opcija.
Meni se cesto upucava, i to po marfiju kad god nesto treba da "škljocnem" na brzinu ona se upuca i onda mora restart telefona da proradi. Dost mi se sporo pali,i skoro uvek posle 2 uzastopne slike ostane crn ekran. Inače ima dosta kvalitetnih i zanimljivih opcija.
Ako je krekovana nemaš šta da se ljutiš ako tako radi. Opet ako si je platio onda kao što Corvus kaže piši developeru.
Da li neko ima ideju zašto mi je Gmail posisao 100MB u cugu? :|
N4, sve stock.
User apps+data, никако системске.
Vidim sad da postoje 3 vrste: normal, protected, i system,
Šta su protected na primer, i da li i njih da backupujem?
Трећа опција изволи.
Nisam skidao atač (mada mislim da bi to bilo računato kao foreground data svakako), niti je bilo neke neuobičajene aktivnosti poslednjih 2-3 dana. U Play-u je podešeno da radi auto update via WiFi only (takođe i da je update išlo bi na "račun" Play-a), a novi inbox ne koristim ni na webu još.
Nisam imao ovakav problem sa Gmail-om do sada, zaista nemam ideju šta se desilo. I da, VIP provera stanja se slaže sa ovim što je izmerio telefon - megabajti su zaista potrošeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari