Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam uslikao isti predmet sa Vignette, Camera Zoom i stock aplikacijom (XP U) i sve tri slike su bile takoreci identicne. Sigurno da dosta zavisi od fabrickog softvera, ali na nekim telefonima nece se dobiti na kvalitetu. Zao mi sto sam obrisao te slike, mogao sam ih sad okaciti.

+1 Camera Zoom FX je jedna od najboljih aplikacija za to.

Meni se cesto upucava, i to po marfiju kad god nesto treba da "škljocnem" na brzinu ona se upuca i onda mora restart telefona da proradi. Dost mi se sporo pali,i skoro uvek posle 2 uzastopne slike ostane crn ekran. Inače ima dosta kvalitetnih i zanimljivih opcija.

Snap Camera HDR

Meni se cesto upucava, i to po marfiju kad god nesto treba da "škljocnem" na brzinu ona se upuca i onda mora restart telefona da proradi. Dost mi se sporo pali,i skoro uvek posle 2 uzastopne slike ostane crn ekran. Inače ima dosta kvalitetnih i zanimljivih opcija.

Na više svojih telefona sam je koristio i uvek je dobro radila. Nikada nije zakucala, niti je ostao crn ekran. Možda je to do modela telefona koji koristiš. Pošalji izveštaj developeru (iz podešavanja), pa možda reše problem.

Ako je krekovana nemaš šta da se ljutiš ako tako radi. Opet ako si je platio onda kao što Corvus kaže piši developeru.

Da li neko ima ideju zašto mi je Gmail posisao 100MB u cugu? :|

N4, sve stock.

Prilozi

• Screenshot_2013-06-17-23-08-10.png
    Screenshot_2013-06-17-23-08-10.png
    133.7 KB · Pregleda: 242
  • Screenshot_2013-06-17-23-08-24.png
    Screenshot_2013-06-17-23-08-24.png
    121.7 KB · Pregleda: 242
Easy Cache Cleaner

Ne znam jel koristi puno nego mi samo odjednom palo na pamet da vidim ima li takva aplikacija da brise te fajlove odjednom za sve aplikacije. Obrisao sam 220mb, sad da li to nesto znaci za telefon ili ne ..

Da li neko ima ideju zašto mi je Gmail posisao 100MB u cugu? :|

N4, sve stock.

Мени је последњи апдејт разорио батерију тако да је пала дезинсталација.

Jesi li skidao neki attachment?
Ili ako si podešavao onaj novi ibox, možda je povukao.
Meni se to nikada nije dešavalo.

Nisam skidao atač (mada mislim da bi to bilo računato kao foreground data svakako), niti je bilo neke neuobičajene aktivnosti poslednjih 2-3 dana. U Play-u je podešeno da radi auto update via WiFi only (takođe i da je update išlo bi na "račun" Play-a), a novi inbox ne koristim ni na webu još. :)

Nisam imao ovakav problem sa Gmail-om do sada, zaista nemam ideju šta se desilo. I da, VIP provera stanja se slaže sa ovim što je izmerio telefon - megabajti su zaista potrošeni.

Poslednja izmena:
Jesi li menjao rom skoro? Pa vraćao podatke nazad titanijumom ili rom toolboxom.
Meni se desilo skoro da mi je ta androiova aplikacija za merenje poludela posle vraćanja podataka i totalno izmešala imena, a vrednosti ostale iste.

Nisam, stock ROM je od početka, takođe ne koristim trenutno ništa od aplikacija za backup... Da je u telefonu bilo šta custom, verovatno da bih sumnjao na to, ali je situacija potpuno "čista" u tom pogledu. :)

Offtopic..
Hoću da instaliram neki custom rom na s3, pa me zanima da li radite backup svih ili samo user apps sa titanium backup_om? Tj. Da li da backupujem i sistemske app?

User apps+data, никако системске.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371571355544.jpg
    uploadfromtaptalk1371571355544.jpg
    88.9 KB · Pregleda: 405
Da li je neko uspeo da plati i koristi Google Music koji je za americko trziste? Mislim na online servis nalik Spotify servisu?

Nisam skidao atač (mada mislim da bi to bilo računato kao foreground data svakako), niti je bilo neke neuobičajene aktivnosti poslednjih 2-3 dana. U Play-u je podešeno da radi auto update via WiFi only (takođe i da je update išlo bi na "račun" Play-a), a novi inbox ne koristim ni na webu još. :)

Nisam imao ovakav problem sa Gmail-om do sada, zaista nemam ideju šta se desilo. I da, VIP provera stanja se slaže sa ovim što je izmerio telefon - megabajti su zaista potrošeni.

I mene je poceo da nervira gmail app. Instalirao sam aquamail. Nije mi hitno da dobijem iste sekunde notifikaciju. Od kada sam je obrisao telefon ima manje wakelock-a :)

Jutros vidjeh na telefonu neku notifikaciju u vezi Tapatalk 4, ali mi se telefon ugasio i nisam zapamtio sta je pisalo.... Zna li neko o cemu je rijec?

Stigao update, mada meni sa zakasnjenjem, jer sam ja juce odradio update (kad je i bio 18.jun), a danas mi stigla notifikacija (?!)

Apdejt.
Ali kada udjem na play store pise da je up to date.

Ја данас урадио апдејт...

Nazad
Vrh Dno