Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Naravno da dobro radi 3MB, lagan i brz za razliku od Firefoxa i Chrome-a od po 20+MB. Isto kao na kompu Burnaware od 4-5MB radi 5x brze od Nero-a koji ima preko 1GB. Bloatware inace zaobilazim u sirokom luku, kakve god resurse uredjaja imao! :)

Polako će to da naraste na 50+ MB, sa gomilom reklama i opcijama da otključaš next browser sa get jar zlatom i sl...ništa se ne brini :D

Ma siguran sam, ali je bio neki rom baziran na MIUI-uiuuiuiu :d. Znam i posle kad sam se vratio na stock da sam ga skidao da ga koristim, ali samo znači da je tada bio dobar, jako brz.

Polako će to da naraste na 50+ MB, sa gomilom reklama i opcijama da otključaš next browser sa get jar zlatom i sl...ništa se ne brini :D

To vjerujem, što kažeš tek su ga izbacili prije 2 dana, ali je OK za sada. :D Svejedno ne koristim ga, niti planiram (nisam ljubitelj GO proizvoda) samo sam probao, za mene je Opera Mobile( ne ova nova) tata svih web preglednika :) Detach-ovao sam je sa Marketa da ne prikazuje update :D

Stim, što nikako ne možeš reći da su hrome i ff bloatware-i.

Nego, da li neko koristi maxthone? Ponekada ga upalim na kompu, pa piše da imaju i android verziju.

Ja ga koristim na tabletu, najbolji, instalirala sam ga suprugu na XZ i njegov komentar je bio "... ovaj telefon se nešto popravio, brži je..." :)
Inače obožavam komentare ovakvog tipa, odavno sam digla ruke od njegove edukacije ali i dalje volim da mu za rođendan poklonim neki nov, dobar telefon.:rolleyes:

Tapatalk2 i ja

Ima li negde da se skine puna verzija programa exdialer pro a da nije probna?

Ne izgleda lose, malo sporije učitava teme i postove. Google "tapatalk 4 public beta" dobices link na xda i post sa dropbox dloadom. Instaliraas, pokrenes i pustis update koji ti ponudi.

Evo nasao sam je na marketu. Ne mogu da se logujem na benchmarku. Neki API da admin updateuje spomenu na kratko ne stigoh procitati :rolleyes::)

Meni je super, samo sto ponovo dark nije crno vec sivo, nadam se da ce ubaciti teme u finalnoj verziji.

Svi koji žele stariju verziju Opera Mobile, na Play Store mogu naći Opera Classic. Verovatno su puno žalbi imali, pa su postavili i ovu verziju.

Lepo izgleda ovaj novi tapatalk 4, svidja mi se prelazak na sledeću stranicu skrolovanjem levo /desno, quick reply je zgodna stvar. Ne svidja mi se sto YT klipove odmah otvara u landscape modu, čak i kad telefon nije rotiran, i tačno je da je početno učitavanje foruma sporije. Kasnije učitavanje između tema i stranica je momentalno!