Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Имам проблем са фејсбук апликацијом и месинџером.Од синоћ не раде ни једна ни друга, саме од себе престале.Брисао сам кеш и дата,брисао апликације,поново инсталирао и ништа.Ево слике шта ми избацује,да напоменем интернет ради нормално.

Da li si ocistio kes samo za fb ili za ceo telefon? Pokusaj da instaliras drugu verziju programa..

Da li postoji neka slična aplikacija kao cardiotrainer, ali koja ne beleži moje rute na server?

Poslednja izmena:
Da li si ocistio kes samo za fb ili za ceo telefon? Pokusaj da instaliras drugu verziju programa..

И за фб и за цео телефон. Прорадило је само од себе, изгледа да је проблем био до вајерлеса.

Ljudi, jesu ovo ovi ******i iz googla provalili i tunnelbear, pa sad ni sa njim ne fercera play.?

Kod mene radi i dalje samo sto nema Srbije kada idem da povezem karticu

Gde Titanium Backup cuva beckup-ove? Da li na memoriskoj iako aplikacija instalirana telefonu?

Gde Titanium Backup cuva beckup-ove? Da li na memoriskoj iako aplikacija instalirana telefonu?

Kakve veze ima gde je instalirana aplikacija ?? Cuva ih na internoj, eksternoj, cloudu ili na usb flashu ako mu ti namestis tako.

Pitam,
ja nisam nista posebno namestao, instalirao sam aplikaciju po defaultu. Uradio beckup, promenio rom, ponovo instalirao titanium a on sam od sebe poceo da vraca aplikacije.

^nije to titanium ;) to je google. chekirao si tamo da ti cuva podesavanja na serveru

To držim i ja čekirano pa mi ne vraća automatski. Razlog što vraća je to što si u prvom boot-u nakon flešovanja ostavio čekiranu opciju "Restore my Google account..."

Uzeo, odlicna cena. Swype mi bolje radi na telefonu, tasteri nisu toliko uski kao na SwiftKey.

Nego, da li se jos nekome Airdroid v2 stalno konektuje preko remote connection? Koliko ja shvatam, taj remote connection sluzi da se konektuje na uredjaj kada nije na istom WiFi kao i komp. Problem je sto se meni uvek konektuje na taj nacin i trosi se mesecna kvota.

I ima li neka preporuka za alternativu airdroidu?

Stvarno je dobar swype. Ima veoma praktičan mod za edit teksta. Uz to poseduje skraćenice kao na računaru za select all, cut, copy i paste. Do sada nisam voleo predikciju na tastaturama, ali ovo ću probati neko vreme. :)

Ovaj nov Svajp mi ne prikazuje nasa slova (š, đ, ž, č, ć). Instaliram sprski jezik ali nista se ne menja. Kako to da promenim? Kod 1.4 beta mi je sve ok.

Uzeo, odlicna cena. Swype mi bolje radi na telefonu, tasteri nisu toliko uski kao na SwiftKey.

Da problem SwiftKey-a su definitivno suviše uski tasteri. ne znam da li se ovo može ispraviti nekom od njegovih tema.

Nego, da li se jos nekome Airdroid v2 stalno konektuje preko remote connection? Koliko ja shvatam, taj remote connection sluzi da se konektuje na uredjaj kada nije na istom WiFi kao i komp. Problem je sto se meni uvek konektuje na taj nacin i trosi se mesecna kvota.

I ima li neka preporuka za alternativu airdroidu?

Ja koristim airdroid i nikakvih problema nemam, v2 nisam ni koristio

Ne prikazuje ti na tastaturi ali kad ispiše reč slova su sa kvačicama. Dodaj srpski, svajpuj preko ćelavih slova i videćeš.

Poslednja izmena:
Kod mene Airdroid v2 radi odlično

jel ima neko da mi na P.P. posalje lin za igo prime za S3?

Kod mene AirDroid V2 npr nece sam da se ukljuci kada ide preko HSPA ili WiFi moda, nego moram da udjem u aplikaciju i tek onda proradi. U pocetku mi se aplikacija sama potkretala.

Nego da li neko ima dobru preporuku za Car Management app? Probao sam CTN Car Vehicle Management - koja nije losa (fali mu podrska za domacu valutu i jezik), Fuelio (dobra aplikacija, ali samo za gorivo, meni treba i za car service i sl.)

Poslednja izmena:
Ja već godinama koristim aCar, nedavno je po prvi put bio na rasprodaji.
Aplikacija je odlična, ali meni su mnoge opcije overkill.

Vrh Dno