Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Aj da pitam za launchere kad smo kod njih.ja ot kad imam telefon koristim go launcher a njega sam izabrao jer ima 50+miliona i ocenu 4.6 na marketu,cini mi se da ima najbolji rejting i ja sam zadovoljan posto ima bas dosta korisnih podesavanja. E sad me zanima jel mislite da bih osetio neki boljitak ako bih promenio launcher na neki od tih sto spominjete? Ima alcatel ot 990 2.3 ginger.

Uzmi probaj Adw launcher, msm da ces osetiti osetno poboljsanje u brzini a i ima milion opcija...

SwiftKey sam obrisao, iako sam ga kupio, jer pojede I po 50 mb memorije, a uspori mi telefon, mislim da su ove nove verzje jos gore. Predikcija je dobra ali mu treba vecnost da ''iskoci'' kada zatreba.
Ssda koristim stock tastaturu sa continues input I zadovoljan sam..

Nova sa uključenom persistent opcijom ždere ram, duplo više zauzme.
Isto i ****ni viber. Čim ga isključim dobijem 100 mb.

Meni instant iskoči SwiftKey znači u trenutku čim kliknem da hoću da pišem, nema laga, nema večnosti čekanja... Koliko jede, pa evo za 150 sati nije prešao 35mb
uploadfromtaptalk1357393437944.jpg

Nova sa uključenom persistent opcijom ždere ram, duplo više zauzme.
Isto i ****ni viber. Čim ga isključim dobijem 100 mb.

Meni je Nova sa cekiranom persistent opcijom zauzme 26MB rama sto nije puno.

Aj da pitam za launchere kad smo kod njih.ja ot kad imam telefon koristim go launcher a njega sam izabrao jer ima 50+miliona i ocenu 4.6 na marketu,cini mi se da ima najbolji rejting i ja sam zadovoljan posto ima bas dosta korisnih podesavanja. E sad me zanima jel mislite da bih osetio neki boljitak ako bih promenio launcher na neki od tih sto spominjete? Ima alcatel ot 990 2.3 ginger.

Launcher Pro za android do verzije 2.3 - najbrzi ubedljivo.

da li moze sa ADW a da se skine google search bar sa vrha ekrana?

Stvarno je dobar ovaj ADW ex . Koristio sam ga baš odavno i sada sam na ics pretežno koristio apex i novu , dok nisam instalirao juče ponovo ADW.

Radi kao munja, izgleda prelepo, sada mi deluje čak bolje i od apex i nova launchera.

Animacije su mi mnogo bolje i prirodnije nego na ovim drugim. Odličan je u gestures.

Vidim da mi beta SwiftKey Flowa ističe za koji dan, da li se to produžava ako skinem novi apk? Da li neko ima info do kada će biti u beta fazi tj. kada će se pojaviti finalna verzija na Play-u?

Ako neko ima link za igo navigaciju sa mapom srbije neka mi sibne na pm, bio bi mu jako zahvalan.

I sta je sad na kraju najbolje za telefon na gingeru sa 600mhz, go launcher, lauhcher pro ili adw?

na 600MHz ja bih ipak ostavio stock, sa takvim procesorom sigurno ni memorije nema viska...

Na DHD npr. drzim Trebuchet, stock CM launcher

Preporuka za neki plejer za gledanje filmova/klipova a da cita titlove za Android 4.0.4

Za telefone do 600 ili čak 800MHz (bez GPU) bih preporucio LauncherPro.

Za dzaba pozive?

Koji drasticno bolje rade na Skype-u? :) Za IM je WhatsApp bolji app a i ne izgleda kao da se dete igralo u Paintu.

Ili Dice Player, izuzetno dobar.

na 600MHz ja bih ipak ostavio stock, sa takvim procesorom sigurno ni memorije nema viska...

Na DHD npr. drzim Trebuchet, stock CM launcher

LauncherPro bez razmisljanja.

Vrh Dno