Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jedno možda glupo pitanje :)

Tek sam počeo da koristim viber, povezao mi je kontakte i pokazuje viber ikonu pored broja.

Kako se podešava online status, kako npr. da vidim ko je online od prijatelja ?

Imao sam instaliran viber pre 2 nedelje i obrisao ga. Sada sam ga ponovo instalirao i vidim dve poruke od jednog druga poslate 11 i 13 novembra.

Poslednja izmena:
Nemaš to na viberu. Kad ga instaliraš uvek si dostupan. Jedino ako ugasiš net.

Poslednja izmena:
Nemaš to na viberu. Kad ga instaliraš uvek si dostupan. Jedino ako ugasiš net.

Tako sam nešto i pretpostavio, samo me buni ovo kako sam primio poruke kad mi je bio obrisan program ?

Vidim sada da u podešavanjima ima da se deaktivira nalog, najverovatije je potrebno deaktivirati pre brisanja aplikacije .

Edit : Našao ovo na nekom viber sajtu.

There is actually no sign that shows you when your Viber contacts are online. Viber only shows you which of your phone contacts have Viber installed

Veoma glupo, ja sad treba da gledam u pasulj da li je neko online pa da ga pozovem ili pošaljem poruku.

Poslednja izmena:
Ako te bas zanima za nekog, pošalješ mu poruku preko vibera, ako piše sent nije dostupan, kad napiše delivered onda jeste.

Edit : Našao ovo na nekom viber sajtu.

There is actually no sign that shows you when your Viber contacts are online. Viber only shows you which of your phone contacts have Viber installed
Mislim da ni ovo baš nije tačno, ikonica za viber postoji i kod ljudi koji su deinstalirali viber sa telefona.

Mislim da ni ovo baš nije tačno, ikonica za viber postoji i kod ljudi koji su deinstalirali viber sa telefona.

Napisao sam gore da u podešavanjima ima da se deaktivira nalog da ne bi pokazivalo više .

Taj citat sam okačio čisto da potvrdim da ne mogu da se vide online kontakti posebno , nego samo instalirani.

Poslednja izmena:
ja pizdim jer ga imam na 2 telefona, oba isti imenik, i na jednom mi vidi jednu osobu sa kojom stalno komuniciram, ali na drugom mi prikazuje da ona nema viber. Sto je najgluplje, ona mene vidi na oba broja, i moze na oba broja da salje poruke, ali ja sa ovog "glavnog" ne mogu nju ni da nazovem, ni da posaljem direkto poruku, samo kao reply na prethodnu konverzaciju. Viber je prilicno traljavo odradjen, IMO :p

takodje, kako da blokiram nekoga ako pocne da me smara?? Nikako? Jer ako pobrisem nekoga iz vajberovog imenika, brisem ga i iz pravog imenika, sto je *****izam

Kako bese u GO SMS-u resetovati password za private box?Odjednom ne mogu da udjem u private box,ne prepoznaje mi lozinku,a do pre sat vremena je sve radilo ok.Bilo je na nekoj od prethodnih strana,sad nikako ne mogu da nadjem.

EDIT: Pronasao sam.

Poslednja izmena:
@joriq zato nemaš u imeniku osobe koje smaraju :)

Inače jesi probao da brišeš cache i clear data i da ponovo instaliraš viber da vidiš jel onda vidi tu osobu?

@joriq zato nemaš u imeniku osobe koje smaraju :)

Inače jesi probao da brišeš cache i clear data i da ponovo instaliraš viber da vidiš jel onda vidi tu osobu?

pa zato ih i imam u imeniku, da bih mogao da ih od srca ignorisem :p block caller rules :d

probao sam samo da reinstaliram viber... Ukratko, kako ide procedura za brisanje cache i clear data (pretpostavljam prvo to dvoje, pa uninstall, pa reinstall? :-/ )

Settinga/applications/viber
Clear cache, clear data, uninstall, Google Play, search Viber, install :)

zna neko neki zglavni mms (mod) app dark, holo sta vec samo da je tamnije...nikako mi ne ide na jelly (cm10) ona bela tema

Ta ikonica samo označava da ti ljudi imaju viber nalog ali ne i da li imaju aplikaciju instaliranu na telefonu.

Viber se cudno ponasa ako ga npr registrujete sa jednim brojem telefona pa posle promenite sim karticu.
Probaj da deaktivate account pa se posle ponovo registruj. Viber koristi push notifikacije da se probudi i primi poruku ili poziv.

Viber se i inace dosta cudno ponasa. Mislim da je to jedini program koji imam instaliran, koji uopste ne radi cim dobijem neki novi update Androida. I onda se ceka jako dugo da oni ubace podrsku za tu verziju OSa. Ko zna kako ce sad biti sa 4.2.
Inace, ne znam da li ste primetili ali u poslednja 2-3 dana, vecina app koje su dobile update su ubacile podrsku za 4.2, dosta app ima opciju postavljanja widgeta na lockscreen. Poprilicno brzo ako mene pitate :)

Onda kupuj novi telefon :d
odnosno stari, jer na One X zeza, a na Desire HD ne pravi probleme :d Neka, drzacu faken Vajber na oba telefona onda, do daljnjeg
Viber se cudno ponasa ako ga npr registrujete sa jednim brojem telefona pa posle promenite sim karticu.
Probaj da deaktivate account pa se posle ponovo registruj. Viber koristi push notifikacije da se probudi i primi poruku ili poziv.
nisam mijenjao sim karticu, jer micro sim imam samo jednu, ovu u one x :)
znaci razumijem minimalizam, ali nemogucnost mijenjanja melodije zvona i notifikacija, nemogucnost automatskog odbijanja/brisanja nezeljenih pozivalaca i samo 1 i to rozi skin, pored svih bagova i nemogucnosti da znas kad nekog zoves da li mu je uopste upaljen viber (ubijedjen sam da se to interno moze rijesiti, kad vec imaju da prikazu za poruke je li delivered ili ne), bah, trziste samo ceka dobru alternativu da ih zbrishu i postave novi standard...

da to donosi neke ozbiljne pare, davno bi se neko vec javio. Ovako i giganti tipa skype rade maximalno traljav posao...

Poslednja izmena:
@tolero
to mi je promaklo :(
@milkobgd
Poruku mogu da pošaljem kontaktu koji je deinstalirao viber, jedino možeš da vidiš po tome što ne piše da je poruka primljena.

Jeste li probali Pixlr Express? Besplatna aplikacija sa gomilom efekata za obradu fotografija. Bas mi se dopala.

Poslednja izmena:
I mene tih par stvari na viberu iritira ali ne primetim ždere bateriju i zovem burazera u Kanadi kao da je na brdu do mene, sms gotovo da više i ne šaljem što mi znači jer sam na onom smart vipu pa mi sve ostaje za minute, a i sviđa mi se opcija za pozicioniranje. Lakše nađem ljude tako nego da mi objašnjavaju.

Ne znam meni je i dalje najbolji PicSayPro mada mislim da je ipak navika da znam gde je koja opcija napamet :)

ljubicasta strelica kad kucas svaki post, desno od polja u koje unosis text...

Imate i dobar sgs3 skin za exDialer da vam se slaze

attachment.php

Gde ima ovo? Kako se zove? exDialer skin SGS3...

Poslao sam telep-u PM ali ne odgovara :(

Ne loginujem se vise na forum, jedino preko tapatalka a i tu su mi iskljucene notifikacije, sada cu da stavim link.

http://db.tt/s23YWh2f
http://db.tt/c2WrPd8y

Poslednja izmena:
Hvala :)

Ko je autor tema? Ima li negde na nekom forumu da se prati progres pošto vidim da su bete u pitanju?

Vrh Dno