- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Opera Mini kompresuje podatke kako bi sto manje trosila. Opera Mobile je punokrvni browser.
Ja koristim Jota text editor
Es file Explorer ima u sebi text editor, koji može da otvori .txt, i to radi brzo i ima mogućnost editovanja
Treba bi neka aplikacija koja ce mi u odredjenom periodu koji joj zadam stavljati telefon u flight mode, da li mozete da mi preporucite neku?
Kako uklanjate ADs? Jel ima neko univerzalno rešenje? Za sada sam probao samo sa LuckyPatcher-om (sa default podešavanjima) ali supesi su mi manje nego polovični (primer)...
Za sada sam probao samo sa LuckyPatcher-om (sa default podešavanjima) ali supesi su mi manje nego polovični (primer)...
To sto si dao kao primer, tako i treba da bude. Ako nemas reklame u toj aplikaciji, onda je posao obavljen. Ja koristim tu metodu patchovanja sa LP i nemam potrebe za AdAway i slicnima.
Ortak je kupio OTG kabl, kad ubode flesku telefon najnormalnije prepozna. Medjutim, kako on kaze, ne moze da nadje folder usbStorage kako bi pristupio sadrzaju fleske. U pitanju je SGS2. Ima li neko ideju sta moze da bude problem? Da li je moguce koriscenje OTG kabla i na drugim telefonima?
U kojoj aplikaciji si imao reklame posle patchovanja? Bas me zanima da probam.Pa ne bih pitao za alternativu da nije bilo reklama.![]()
ma bio sam obrisao sve kontakte, posto sam imao neki drugi fajl vcf sa sredjenim kontaktima i onda sam importovao sa stockom medjutim exdialer ih sad ne vidi, pa sam mislio da moze direktno iz njega.Što se tiče ex dialer-a, nema šta da importuješ, kad ga instaliraš on sam povuče kontakte iz stock dialer-a.
pa da, mogao sam to odmhaDeinstalirao ex dialer pa ga instaliraj ponovo, tako će opet pokupiti kontakte.
U kojoj aplikaciji si imao reklame posle patchovanja? Bas me zanima da probam.![]()
Ortak je kupio OTG kabl, kad ubode flesku telefon najnormalnije prepozna. Medjutim, kako on kaze, ne moze da nadje folder usbStorage kako bi pristupio sadrzaju fleske. U pitanju je SGS2. Ima li neko ideju sta moze da bude problem? Da li je moguce koriscenje OTG kabla i na drugim telefonima?
Ja sam koristio add blocker iz rom toolboxa, izgleda ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari