Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Opera Mini kompresuje podatke kako bi sto manje trosila. Opera Mobile je punokrvni browser.

Sad spazih novu aplikaciju Tdi radija, nije loša, mada sam ja za slušanje koristio TuneIn radio pro... Extra je što ima ovoliko aplikacija iz Srbije

Čime otvarate txt fajlove? Imam onaj Quick office ali jako sporo otvara običan txt fajl...

Ja koristim Jota text editor

Es file Explorer ima u sebi text editor, koji može da otvori .txt, i to radi brzo i ima mogućnost editovanja

Kako da importujem kontakte u ex dialer, imam onaj vcf fajl,

Poslednja izmena:
Ad free, ad away

Adaway, i obrisem proxy podesavanja iz apn-a da ne bi imao reklame na mobilnom netu.

Kako uklanjate ADs? Jel ima neko univerzalno rešenje? Za sada sam probao samo sa LuckyPatcher-om (sa default podešavanjima) ali supesi su mi manje nego polovični (primer)...

AdAway.

Što se tiče ex dialer-a, nema šta da importuješ, kad ga instaliraš on sam povuče kontakte iz stock dialer-a.

Poslednja izmena:
Ortak je kupio OTG kabl, kad ubode flesku telefon najnormalnije prepozna. Medjutim, kako on kaze, ne moze da nadje folder usbStorage kako bi pristupio sadrzaju fleske. U pitanju je SGS2. Ima li neko ideju sta moze da bude problem? Da li je moguce koriscenje OTG kabla i na drugim telefonima?

Ljud hvala puno, najbolji ste! :) AdAway radi odlično a tako je jednostavan za "podešavanje"! ;)

Za sada sam probao samo sa LuckyPatcher-om (sa default podešavanjima) ali supesi su mi manje nego polovični (primer)...

To sto si dao kao primer, tako i treba da bude. Ako nemas reklame u toj aplikaciji, onda je posao obavljen. Ja koristim tu metodu patchovanja sa LP i nemam potrebe za AdAway i slicnima.

To sto si dao kao primer, tako i treba da bude. Ako nemas reklame u toj aplikaciji, onda je posao obavljen. Ja koristim tu metodu patchovanja sa LP i nemam potrebe za AdAway i slicnima.

Pa ne bih pitao za alternativu da nije bilo reklama. :)

Ortak je kupio OTG kabl, kad ubode flesku telefon najnormalnije prepozna. Medjutim, kako on kaze, ne moze da nadje folder usbStorage kako bi pristupio sadrzaju fleske. U pitanju je SGS2. Ima li neko ideju sta moze da bude problem? Da li je moguce koriscenje OTG kabla i na drugim telefonima?

Ja sam morao da skinem program koji se zove stick mount,imas ga na google play,besplatan je i on sluzi za mount usb flash diska,potreban je root.

Što se tiče ex dialer-a, nema šta da importuješ, kad ga instaliraš on sam povuče kontakte iz stock dialer-a.
ma bio sam obrisao sve kontakte, posto sam imao neki drugi fajl vcf sa sredjenim kontaktima i onda sam importovao sa stockom medjutim exdialer ih sad ne vidi, pa sam mislio da moze direktno iz njega.

Deinstaliraj ex dialer pa ga instaliraj ponovo, tako će opet pokupiti kontakte.

Poslednja izmena:

Нек скине usb host controller, апликација је бесплатна.

Ja sam koristio add blocker iz rom toolboxa, izgleda ovako

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349126645680.jpg
    uploadfromtaptalk1349126645680.jpg
    14 KB · Pregleda: 209
  • uploadfromtaptalk1349126656061.jpg
    uploadfromtaptalk1349126656061.jpg
    16.5 KB · Pregleda: 207
  • uploadfromtaptalk1349126665599.jpg
    uploadfromtaptalk1349126665599.jpg
    21.8 KB · Pregleda: 216
  • uploadfromtaptalk1349126675722.jpg
    uploadfromtaptalk1349126675722.jpg
    29.6 KB · Pregleda: 214

Jel mu fleš ntfs ili fat32?

Jel ima stock rom? Imao sam isti problem i našao rešenje u Root Explorer-u :) Jedino mi je on video UsbStorage folder.

Heh, tako ispada. Poenta je ukloniti taj box sa ekrana, a ne reklamu u pravougaoniku zameniti sa slovima u istom :p

Da li neko zna zbog čega mi se nova prime često gasi i vraća se touchwiz, a prilikom gašenja neke aplikacije.?

Vrh Dno