Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Taj program pravi big incoming call image ili samo sync?

Touchdown
On će ti tražiti šifru/PIN samo pri pokretanju aplikacije.
Inače, šifru/PIN ne traži aplikacija ili Android, traži je server, da bi omogućio pristup Android uređaju. Tipično za 2010, mislim da ranije verzije nisu tražile. Možda admin to može da isključi, ne znam. Na našem serveru mora šifra/PIN.

Može da se uradi to ali mora na serveru, mora policy da se izmeni. Obrati se adminu da ti to sredi ako bude hteo :)

Ne prikazuju mi se vise na listi aplikacija -ikonice narodske verzije toolboxa i tapatalk, vec moram da ih pokrecem zaobilaznim putem.

Ja sam kupio hax sync. Nije samo za pozive, već generalno sinhronizuje slike sa Facebooka. Odlično se vide na 720p

Ako je dobra app kupicu je. Ali nigde nemogu da nadjem narodnu verziju da je najpre probam. Ali dzaba mi ako samo sinhronizacije slike sa FB-a i nepravi big caller image.

I jel neko probao Google Maps mod navigaciju? Trebala bi da radi i u Srbiji...

Koristim sony ericcson st15i i od kad sam update-ova novu verziju (4.0.4) pocinje da mi puca internet i neke aplikacije nece da rade. Svaki put kad hocu da idem na net moram prvo da "data enable" ugasim/upalim, ili da u "acces point names" otkacim jedan od ponudjenih mts wap(imam 3 mts wap pa svaki put stavim na neki drugi). Da li je moguce da ne moram svaki put ovo da radim jer smara prilikom guglovanja i citanja vesti preko aplikacija jer net "puca" konstantno.

Ja sam kupio hax sync. Nije samo za pozive, već generalno sinhronizuje slike sa Facebooka. Odlično se vide na 720p

Dobra je app, jedina koja radi na JB.

Nego, imas li tips kako da sredim neke fotke, koje je pogresno skinuo sa fejsa (jer su prezimena slicna?)

Može da se uradi to ali mora na serveru, mora policy da se izmeni. Obrati se adminu da ti to sredi ako bude hteo :)

Greška, nisam hteo tebe da citiram :)
Nema sanse da ce da menja velika je firma :). . .
touchdown samo trazi kada se startuje i to je ok ali mi nekako "look" bzveze...

Enhanced email ne traži pin.

Prvi put čujem za Enhanced email. Podržava html?

edit: ne uspevam da ga nađem na Play Store, može link?

Poslednja izmena:
@ priča oko haxsynca
1. ima pirata, samo nema poslednja verzija, ja sam ga pre koristio.
2. odlično se vidi slika onog ko vas zove. Naravno, mora i on da ima veću sliku na profilu.
3. ispravljanje loše povezanih kontakata:
ja sam za fuzziness stavio slight, kako ne bi previše agresivno hteo da ih povezuje i rekao sam mu da mi sync-uje sve ljude sa FB (isključite ono existing contacts only) i posle kada editujete kontatke iz people aplikacije samo join sa osobom koja vam treba.

Meni HaxSync (ali i drugi slični programi) konstantno ubija People aplikaciju i to na mrtvo, što će reći FC i delete data, tj. pobriše mi sve kontakte. Srećom, pa se opet sinhronizuju, ali morao sam zbog toga da ga uklonim...

Ne, na 4.0.3 :(

poz drugari, imam django manouche rom i zanima me posto nisam nesto posebno zadovoljan kamerom da li mogu da isprobam neke druge modove kamere pa ako mi se ni oni ne svide da vratim kameru s tog roma, znaci bukvalno da nekako back up-ujem ovu kameru sto sad imam, ako nije frka malo detaljnije da mi se objasni, hvala

@max21, pogresna tema. Pitaj u temi za tvoj telefon.

Google Play hits 25 billion downloads

Whether you’re looking for directions, checking email or sharing a picture with friends, apps are now an indispensable part of life. And if you’re using Android, it all starts with Google Play, home to 675,000 apps and games. That’s a lot of choice. We’ve now crossed 25 billion downloads from Google Play, and to celebrate we’re offering some great discounts for the next five days.

Every day you’ll be able to choose from a collection of apps from some of the world’s top developers including Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat and more. And all for just 25 cents. We’ll also be offering some special collections like 25 movies you must own, 25 banned books, 25 albums that changed the world and our 25 top selling magazines, all at special prices. Visit Google Play a little later today to check them out.

Twenty-five billion is more than twice the distance, in miles, that the Voyager 1 spacecraft has travelled since its launch 35 years ago. It’s the amount of time, in minutes, that have passed since some of our earliest ancestors began to set foot in Europe. And now, thanks to all of you, it’s a Google Play milestone. We look forward to the next 25 billion.

Neka od opcija, dok u firmi nisu promenili security policy, koristio sam enhanced email i uspešno je radillo.

@ priča oko haxsynca
1. ima pirata, samo nema poslednja verzija, ja sam ga pre koristio.
2. odlično se vidi slika onog ko vas zove. Naravno, mora i on da ima veću sliku na profilu.
3. ispravljanje loše povezanih kontakata:
ja sam za fuzziness stavio slight, kako ne bi previše agresivno hteo da ih povezuje i rekao sam mu da mi sync-uje sve ljude sa FB (isključite ono existing contacts only) i posle kada editujete kontatke iz people aplikacije samo join sa osobom koja vam treba.

I ja sam sada stavio na slight i dobro je. Morao sam prethodno da obrisem nalog, onda mi je uklonio sve fotke, pa ispocetka sync.

Drugacije izgleda ne moze.

Hvala za foru "existing contacts only"

Google je poceo sa proslavom povodom 25 milijardi prodatih aplikacija na Play Store-u. Imace akcije 5 dana. Najpopularnije aplikacije ce kostati samo 25 centi. Svakog dana nova ponuda.

Kod danasnje je zanimljivo:

Runtastic Pro
Lets Create! Pottery
OfficeSuite Pro 6

Ja kupio office, nfl i task. Ne znam da li da uzmem taj runtastic...

Nazad
Vrh Dno