Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Po meni Top 3:

1. KiesCast

2. BeyondPod

3. Podkicker

Podkicker mi se najvise svidja jer ima samo 300 KB...jedino kod njega si rucno unosio adresu podcasta, nije imao pretragu kada sam ga ja koristio...

Hm, KiesCast nije kompatibilna sa Galaxy Nexus :S

Ma nađi ga kao apk negde :)

Ni ja nisam mogao da instaliram kies cast na nexusu, a nalazio sam apk od neke matore verzije koja je užasno radila.
Ako kupuješ, preporučujem pocketcasts. Ja njega koristim. Najjeftiniji je od ovih boljih.
Od besplatnih (holo, pošto imaš nexus) možeš da probaš hipstacast ili ovaj novi Podcatcher

Da li je neko raspolozen da mi pomogne da ne bih pretrazivao celu temu?
Treba mi softver kojim bih mogao da vidim neciji telefon pomocu GPS-a, naravno uz dozvolu. Ima dosta, ali koji je najbolji i provereni?

Hvala

Nije baš da te razumem ali jel Life360 Family Locator ono što ti treba?

Poslednja izmena:
Idem par dana u vikendicu pa mi treba sledece, ocu mob da koristim kao net preko 3g mreze, kako da koristim mob kao ruter da imam na laptopu net, mozda nisam lepo objasnio ali valjda me razumete, ima li neki program za android da ga koristim kao odasiljac neta, ili kako to podesiti,hvala!

Imas u samom androidu, zove se wifi teether. Imas u podešavanjima mreže, zavisno od modela telefona.

Zavisi koji android imaš. Od 2.3 je do ugrađeno u sistem.
Ako imaš 2.2, potraži aplikacije poput pda net na play store-u.

radi sve kul, hvala

treba mi neka apk koja prati stanje minuta, poruka i interneta. koristio sam droid states, medjutim on mi za minute broji i kad pricam preko vibera, tako da mi stanje minuta nije realno. a i bilo bi lepo da ima neka opcija da se ukljuci i ono sto je preneseno,ali to manje vise, mislim da tako nesto ne postoji :)

Counter traffic extended.

Ne update-ujte Apex jos uvek, meni iskace FC stalno, vidim po ostalim komentarima da nisam jedini.

koja verzija Apex-a? Meni radi poslednji, jedino ako danas nije izasao update?!

Ja imam 6 beta PRO.

Puca i meni, nema šta nisam probao.
Ne mogu ni da ga pokrenem
Imam kupljen Pro

Poslednja izmena:
Ma, presao sam na Novu...

Jel ima neka fora da mi se slike iz Vibera ne vraćaju u galeriju nakon restartovanja telefona?

Hvala.

Stavi .nomedia file u folder Viber-a gde su slike.

radi apex.. izgeda da je pametno prvo citati komentare korisnika pre updejta neke app.

Jel moze neko da mi preporuci neku app za veliki Caller ID ?? Moze i full screen samo nek ima opciju da sinhronizuje slike sa FB-a. I da provereno radi na ICS-u...

Ja sam kupio hax sync. Nije samo za pozive, već generalno sinhronizuje slike sa Facebooka. Odlično se vide na 720p

Vrh Dno