Meni ne treba, hteo sam samo članu shibbypower1 da pošaljem apk fajl.
treba jos uvek? skinuo na mob
Hvala, meni ne treba. Verovatno shibbypower1 treba?
Danas sam apdejtovo Weather2Umbrella vremensku prognozu, dodat je widget sa satom, ali umesto sata stoje samo dve prazne bele kocke i naravno trenutno vreme. Da li se još neko ima problema s tim widget-om?
Evo kako to izgleda.
Razvući ga u desno/levo i dobićeš brojeve. Meni isto tako na Apex nema dok malo ne razvučem, mislim na w2u widget
Marino koristiš Apex ili stock launcher JB?
Ne mogu da ga razvučem, pomera se ceo widget. Kako si ti to uradio?
Stock koristim, ništa više ne "buđzim", ovako mi radi odlično i zaista nemam potrebe da bilo šta menjam.
Lepo što je umbrella ubacila clock widget, ali opet fali funkcionalnost beautiful i fancy widget's-a itd... kao, npr, da biraš koju će aplikaciju da ti otvori kad klikneš na vreme itd.
Baj de vej, da li je neko primetio da umbrella daje mnogo drugačije prognoze od ostalih vidžeta? Tipa, beautiful widgets, koji mi vuče prognozu sa accuweather-a mi sad kaže da ima 13 stepeni, a umbrella 18! I ostali vidžeti su bliže 13, samo umbrella 18. MSN weather widget na kompu mi kaže 14, pa sad ne znam kome pre da verujem. A da i ne pominjem da mi stalno piše da sam trenutno na Vračaru, a živim u Jerkoviću (I što je najgore, ne mogu da promenim da mi piše samo Beograd, na primer... nikad ne može da ubode opštinu na kojoj se trenutno nalazim).
Dakle, pitanje je: Koji weather sajt-provajder whatever je po vama najtačniji za naše područje?
Ja bih rekao da je accuweather (BW) tačniji, širom ex YU
^ Kod mene je zatamnjena.
![]()
Ništa, clear data i videću kako će biti.
Edit: I kod mene je zatamnjena na bilo čemu, sem na true black.
Kod mene je odmah ovako bilo kada sam prebacio na Dark i Blue. Ako ne upali, deinstalirajte Tapatalk, pa ga instalirajte opet "od nule".
Inace, implementirali su i Tapatalk ID. Svi forum account-ovi se povlace jednim login-om. Zato je bila u prosloj verziji ona stavka "Cloud account".
@ marinko
Samo što je sada problem da next page strelica na poslednjoj stranici više nije zatamnjena i nikada ne znam da li ima još strana.
Zna li neko o kojoj se aplikaciji na slici radi koja ovako pokazuje kada stignu poruke?
Slično prikazuje i kada stigne poziv
Koliko mogu da vidim telefon na slici je EVO 3D čini mi se mada nisam siguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari