Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

treba jos uvek? skinuo na mob

Hvala, meni ne treba. Verovatno shibbypower1 treba?

Danas sam apdejtovo Weather2Umbrella vremensku prognozu, dodat je widget sa satom, ali umesto sata stoje samo dve prazne bele kocke i naravno trenutno vreme. Da li se još neko ima problema s tim widget-om?

Evo kako to izgleda.

Prilozi

• Screenshot_2012-09-14-20-23-17.png
    Screenshot_2012-09-14-20-23-17.png
    158.2 KB · Pregleda: 266
Zna li neko o kojoj se aplikaciji na slici radi koja ovako pokazuje kada stignu poruke?
Slično prikazuje i kada stigne poziv

Koliko mogu da vidim telefon na slici je EVO 3D

Prilozi

• Person.of.Interest.S01E15.HDTV.XviD-LOL.Blue.Code[(030929)14-16-53].JPG
    Person.of.Interest.S01E15.HDTV.XviD-LOL.Blue.Code[(030929)14-16-53].JPG
    18.4 KB · Pregleda: 78
Hvala, meni ne treba. Verovatno shibbypower1 treba?

Danas sam apdejtovo Weather2Umbrella vremensku prognozu, dodat je widget sa satom, ali umesto sata stoje samo dve prazne bele kocke i naravno trenutno vreme. Da li se još neko ima problema s tim widget-om?

Evo kako to izgleda.

Kod mene se sat korektno prikazuje.

Razvuči ga u desno/levo i dobićeš brojeve. Meni isto tako na Apex nema dok malo ne razvučem, mislim na w2u widget

Poslednja izmena:
Marino koristiš Apex ili stock launcher JB?

Edit:Apex podešavanja advanced i otkacis resize any widget onda na desktopu zadržiš prst na widgetu i dobiješ razvlačenje...

Poslednja izmena:
Ne mogu da ga razvučem, pomera se ceo widget. Kako si ti to uradio?

Zadrzis prst na widget-u i pustis kada zavibrira telefon. Pojavice ti se okvir oko widget-a i time menjas njegove dimenzije. Ako nece, moras da koristis custom launcher.

Stock koristim, ništa više ne "buđzim", ovako mi radi odlično i zaista nemam potrebe da bilo šta menjam.

Pa Apex ti daje isto stock izgled samo imaš razne opcije u njemu, skini probaj i videćeš da je isto i moći ćeš da razvlacis widget-e

Znam za tu mogućnost na JB, drugi widget-i to mogu, ali ovaj ne? Inače to mi je sekundarna prognoza, primarna mi je HD Widget. Upoređujem te dve i retko kad su trenutne temperature iste.

Inače ako niste znali? Izašo novi Tapatalk 2.3.1 build 112, koji dosta bolje izgleda i radi od predhodnog i na kome je crna zaista crna, a ne tamno siva (mislim na dark temu, koju stalno koristim) . Pogledajte u prilogu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1347658160366.jpg
    uploadfromtaptalk1347658160366.jpg
    81.4 KB · Pregleda: 330
Lepo što je umbrella ubacila clock widget, ali opet fali funkcionalnost beautiful i fancy widget's-a itd... kao, npr, da biraš koju će aplikaciju da ti otvori kad klikneš na vreme itd.

Baj de vej, da li je neko primetio da umbrella daje mnogo drugačije prognoze od ostalih vidžeta? Tipa, beautiful widgets, koji mi vuče prognozu sa accuweather-a mi sad kaže da ima 13 stepeni, a umbrella 18! I ostali vidžeti su bliže 13, samo umbrella 18. MSN weather widget na kompu mi kaže 14, pa sad ne znam kome pre da verujem. A da i ne pominjem da mi stalno piše da sam trenutno na Vračaru, a živim u Jerkoviću (I što je najgore, ne mogu da promenim da mi piše samo Beograd, na primer... nikad ne može da ubode opštinu na kojoj se trenutno nalazim).

Dakle, pitanje je: Koji weather sajt-provajder whatever je po vama najtačniji za naše područje?

Lepo što je umbrella ubacila clock widget, ali opet fali funkcionalnost beautiful i fancy widget's-a itd... kao, npr, da biraš koju će aplikaciju da ti otvori kad klikneš na vreme itd.

Baj de vej, da li je neko primetio da umbrella daje mnogo drugačije prognoze od ostalih vidžeta? Tipa, beautiful widgets, koji mi vuče prognozu sa accuweather-a mi sad kaže da ima 13 stepeni, a umbrella 18! I ostali vidžeti su bliže 13, samo umbrella 18. MSN weather widget na kompu mi kaže 14, pa sad ne znam kome pre da verujem. A da i ne pominjem da mi stalno piše da sam trenutno na Vračaru, a živim u Jerkoviću (I što je najgore, ne mogu da promenim da mi piše samo Beograd, na primer... nikad ne može da ubode opštinu na kojoj se trenutno nalazim).

Dakle, pitanje je: Koji weather sajt-provajder whatever je po vama najtačniji za naše područje?

Sam si već došao do tog zaključka, "AccuWeather" je najbliži realnoj temperraturi kod nas.

@ marinko
Samo što je sada problem da next page strelica na poslednjoj stranici više nije zatamnjena i nikada ne znam da li ima još strana.

^ Kod mene je zatamnjena.

4e9a8aqa.jpg

Ja bih rekao da je accuweather (BW) tačniji, širom ex YU

Pa i meni se tako nešto čini, a i BW mi je najbolji widget tog tipa ubedljivo, samo što se nešto ne ažurira baš kako treba, ponekad moram ručno da ga čuknem... Jedino što mi se sviđa kod umbrelle je što možeš da skroluješ vremena za sve dane u nedelji i što ti sve detaljne informacije o vremenu tog dana na koji klikneš, tj pipneš, otvara odmah, dok te BW, kad "pipneš" na neki dan, vodi direktno na accuweather-ov sajt, pa dok ti browser otvori stranicu...

Nije ni BW savršen (po meni barem), ali je nešto najbliže tome što sam do sada probao...

Hvala na potvrdama za accuweather, sad ne moram više da se tripujem da li me žešće laže prognoza ili ne...

Poslednja izmena:
Kod mene je odmah ovako bilo kada sam prebacio na Dark i Blue. Ako ne upali, deinstalirajte Tapatalk, pa ga instalirajte opet "od nule".

Inace, implementirali su i Tapatalk ID. Svi forum account-ovi se povlace jednim login-om. Zato je bila u prosloj verziji ona stavka "Cloud account".

Isprobao sam mnogo aplikacija za terninge, što za trčanje, što za biciklizam i ubedljivo najbolja i sa najviše opcija za podešavanje je Run GPS Trainer UV Pro. Ima mogućnost praćenja preko 50 različitih parametara, više od 10 različitih ekrana na kojima je moguće iskombinovati razne parametre koje želite da pratite u tom trenutku, kao i podešavanje intervalnih treninga,planova treninga, praćenja mape kuda ste vozili(trčali), celokupni izveštaj nakon vožnje (trčanja) sa svim pauzama, kao i vreme vožnje (trčanja) bez pauza... Ma daleko je iznad ostalih po personalizovanju svega neophodnog. E, sada, ono što me muči je koliko su tačni ti podaci, jer na telefonu imam i Endomondo pro i kada vozim biciklu na kraju treninga mi daju različete podatke? Mana je takođe i povremeno gubljenje GPS signala (kada vozim kroz šumu), kao i teško dobijanje signala za navagicaiju. Ovo poslednje je pretpostavljam do telefona (galaksi S1) pa mi recite da li postoji neki program koji ubrzava hvatanje signala i koji pojačava signal tokom praćenja (da se ne gubi)? Ako neko koristi ovaj program, voleo bih da mi kaže koji pojas za praćenje otkucaja srca koristi?

Poslednja izmena:
Kod mene je odmah ovako bilo kada sam prebacio na Dark i Blue. Ako ne upali, deinstalirajte Tapatalk, pa ga instalirajte opet "od nule".

Inace, implementirali su i Tapatalk ID. Svi forum account-ovi se povlace jednim login-om. Zato je bila u prosloj verziji ona stavka "Cloud account".

Reinstall nije pomogao. Možda je neki bug u kombinaciji nexus + jelly bean + true black tema

I kod mene je bilo kao na slici kada sam prebacio na dark + blue, ali mi je to bilo jako ružno, pa sam ostavio dark + orange.

Ko prati razvijanje JB AOSP i AOKP, nek kaže jel se sredio memory leak?

Zna li neko o kojoj se aplikaciji na slici radi koja ovako pokazuje kada stignu poruke?
Slično prikazuje i kada stigne poziv

Koliko mogu da vidim telefon na slici je EVO 3D čini mi se mada nisam siguran

Da dopunim pitanje.

Na slici imate kako izgleda kada neko zove.

Dakle koja je aplikacij u pitanju?

Prilozi

• Person.of.Interest.S01E19.HDTV.x264-LOL.Flesh.and.Blood[(037777)16-58-20].JPG
    Person.of.Interest.S01E19.HDTV.x264-LOL.Flesh.and.Blood[(037777)16-58-20].JPG
    27.5 KB · Pregleda: 78
Nazad
Vrh Dno