Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

da li jos neko ima problema sa blic aplikacijom?
skrolujem do neke vesti, udjem da procitam. kad se vratim nazad baci me na pocetak spiska vesti.
to ranije nije radio. probao sam da brisem cache i data, cak i celu aplikaciju i jos uvek je isto.
update nije bio koliko se secam a i ne update-uje se automatski

Meni se taj problem javlja od pocetka, i prestao sam da obracam paznju. Samo se kod nje javlja taj problem, b92 radi normalno npr.

To je takva aplikacija, nije do moba i ja imam taj problem.
Na mobile Blicu imam celu listu tema, Ekonomija, Hronika, Politika.. a na Android aplikaciji toga nema, samo tema Vesti pa listaš do besvesti.

Poslednja izmena:
Blic app je smece, i ja imam uzasnih problema...

Meni jedino smeta to sto se vraca stalno na pocetak, pisao na marketu ali izgleda nema svrhe. ***. zalosno je da su kurir i telegraf objasnili kako treba aplikacija da izgleda.

Kurir aplikacija je sjajno urađena, šteta što ne mogu da ih čitam.

Nego, kako vam radi beautiful widgets? Kada god odem da skinem neki skin za weather, kaže mi error, tj ne učita ništa na listi. Za clock lepo radi. Kupljena aplikacija.

Da li postoji neka aplikacija za kontrolu troskova primenljiva na smart paketima kod vipa? Treba da je moguce podesiti units za svaku vrstu saobracaja kao i dodatna zaokruzivanja. Call meter npr. nema podesavanja za MB

fazon je sto mi je blic radio sasvim normalno na stock romu, kad sam presao na custom ics poceo tako da se ponasa...sta cu..moram ziveti s tim :D
@antec
droid stats ce ti posluziti

Mislim da blic aplikacija nikad nije pratila normalno ponašanje back dugmeta, ni na stock ROMu ni na CM.

Da li neko koristi App Manager koji se nalazi u Rom Toolboxu za backup aplikacija umesto Titanium Backupa ?
Kontam da radi na isti princip i da backupuje app+data i da ima batch mode ?
Sad je na snizenju i jeftiniji je za 3$ od TB-a ( 4 vs 7$ ) a pored app managera u sebi ima i brdo drugih aplikacija pa se premishljam dali da ga kupim posto backup + restore koristim puno...

I da ne radi, a mislim da radi (to ćeš morati kontaktirati Google) svakako jedna od aplikacija koja je kao swiss knife :)

Kako nema skinova?
Šta je ovo? :)

4df31675-f2e7-59e9.jpg
Ima 8 skinova koji nisu nista posebno, i mnogo manje opcija za podesavanje nego skp... Npr. Necu da se vide znakovi i brojevi iznad slova - ne moze, ocu da imam i phone tastaturu ne moze.....ima jos 2-3 stvari ne mogu se setit sad. Brojevi sabijeni u stranu me nerviraju isto :)

Koji launcher za ICS tablet: Apex, Nova ili GoLauncher HD?

Kakve su ove Gameloft igre koje su trenutno na akciji? Mislim na NOVA 3, Modern Combat 3 i Gangstar Rio. I kakve su In-App kupovine?

Pa ono što je za jednog dobro ne mora znači da je i za druge. Ja lično koristim Apex i po meni je on najbolji.

+1 za Apex, ali ne znam kakav je što se tiče tableta u odnosu na go launcher hd...

Sa Apex-a sam prešao na Holo Launcher HD koji mi radi mnogo fluidnije.

da li postoji aplikacija kojom cu da preuzmem poziv pritiskom na home dugme, a ne na swipe. vidim da ima neka aplikacija koja ima dugme, ali je na ekranu samo ne treba swipe - to mi isto ne odgovara?
tnx

da li postoji aplikacija kojom cu da preuzmem poziv pritiskom na home dugme, a ne na swipe. vidim da ima neka aplikacija koja ima dugme, ali je na ekranu samo ne treba swipe - to mi isto ne odgovara?
tnx

Phone app - >call settings - > call answering/ending

Prilozi

• uploadfromtaptalk1346847522274.jpg
    uploadfromtaptalk1346847522274.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 280
hvala - ali pglu sam, ne mogu da nadjem. kada cuknem samo phone app u play store ne vidim je nigde. na mom telefonu je ICS i nema takva opcija.
ali toooo mi treba :)

sada samo dodao u search i ICS, sto ranije nisam, posto sam po tvom postu shvatio da to manjka u ICS i izgleda mrka kapa...vidim zale se ljudi

Nemate isti telefon i nema toga u Google Play-u ;)

Da li neko koristi link2sd aplikaciju? Imam jedno pitanje, sve je lepo podeseno i stvarno sam oslobodio mnogo memorije. Ali sad sam skinuo whatsapp i kada linkujem opet jedan deo memorije ostane zauzet na internoj memoriji telefona. Da li to mora tako? I da li moze sve da se prebaci na onu novu particiju koja sluzi za link2sd?

App je super, kad sam je prvi put instalirao i nju i server odma se konektuje, medjutim svaki sledeci put nece. Moram reinstall i smara. Dal znate u cemu je fora?

Mozda je firewall na kompu problem?
Instaliras aplikaciju na telefon i server na racunar, na telefonu ides na add server i on ce odmah izlistati dostupan server na mrezi. Dodas server i to je to. Svaki put ce se bez problema povezivati. Makar je kod mene tako.

Ako te nesto bude zezalo posle toga, proveri firewall na racunaru. Ja sam morao da stavim server u excluded kako bi radilo.

Nazad
Vrh Dno