NHF, ali ako ne procitas pitanje kako treba, nemoj ni da odgovarash :trust: Nekad ne zelim da mi bude aktivan, ne zelim da radi, izadjem iz aplikacije, i sama se ponovo aktivira. Nisi me nimalo prosvijetlio sa "viber mora biti aktivan da bi ti radio". Ovako me podsjecas na Grunfa@joriq viber mora biti aktivan da bi ti radio![]()
- Ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti
- Bolje biti tisucu godina milijunas nego jedan dan siromah (Grunf)
- Tko lijeti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi (Grunf)
Kakav update od 88MB?
NHF, ali ako ne procitas pitanje kako treba, nemoj ni da odgovarash :trust: Nekad ne zelim da mi bude aktivan, ne zelim da radi, izadjem iz aplikacije, i sama se ponovo aktivira. Nisi me nimalo prosvijetlio sa "viber mora biti aktivan da bi ti radio". Ovako me podsjecas na Grunfa
Endomondo ili Runtastic?
Ja sam dosta koristio Endomondo i bas je user friendly, probao sam runtastic 2 puta i za istu putanju mi pokazuje 100-200m metara manje. Kako da proverim koji je program tacniji?
Nedostupan nije moguće, zauzeće bi trebalo da jeste, jer je to ton odbijenog poziva.
Izvinjavam se vaše visocanstvo nisam lepo pročitao pitanje, pa sam mislio da je to što sam odgovorio problem. Inače ja nemam taj problem.
Jedino sto nema opcija kao sk pro, a ni skinova, i ja je kupio malopreDanas je "End of summer sale" na Google play-u. Desetak aplikacija po ceni od dolar. Proverite, ja pazario swift key, tastaturu sa srpskim jezikom. Upravo je isprobavam i odlično prepoznaje reči.
Sonic, zar je dotle došlo?![]()
Probacu obe cim dodjem kuci. Da me ubije covek ne mogu da se setim kako se zove. Koliko se secam bas je bila prosta aplikacija. Samo se pretvori u mish i to je to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari