Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Informacija za one koji su imali problem sa battery drainom zbog google mapa i ostalih google servisa. Instalirao sam juče onaj update od 88 mb i popalio sve syncove i vratio novu verziju google mapa, takođe dozvolio da mi preko wifi nalazi lokaciju.

Rezultat na slikama. Baterija traje kao i ranije, možda čak i duže.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1346524352414.jpg
    uploadfromtaptalk1346524352414.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 363
  • uploadfromtaptalk1346524361915.jpg
    uploadfromtaptalk1346524361915.jpg
    67.2 KB · Pregleda: 354
@joriq viber mora biti aktivan da bi ti radio ;)
NHF, ali ako ne procitas pitanje kako treba, nemoj ni da odgovarash :trust: Nekad ne zelim da mi bude aktivan, ne zelim da radi, izadjem iz aplikacije, i sama se ponovo aktivira. Nisi me nimalo prosvijetlio sa "viber mora biti aktivan da bi ti radio". Ovako me podsjecas na Grunfa
- Ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti

- Bolje biti tisucu godina milijunas nego jedan dan siromah (Grunf)

- Tko lijeti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi (Grunf)
Grunf.jpg

Kakav update od 88MB?

Ma onaj oficijelni koji smo mi sa Vipa dobili tek sad. Da li zbog njega ili što sam svim google servisima dozvolio da rade šta hoće nemam više wake up kad je ekran ugašen.

@joriq
I meni se to dešava, izlogujem se a zvoni mi kad me neko pozove ili stigne poruka tako da sam u zadnje vreme konstantno ulogovan i ne primećujem da "jede" bateriju. Samo sam isključivo ono da mi otključa telefon kad imam notifikaciju neku jer ne radi kako treba, led lampica pobrljavi a telefon se otključava i zaključava neprestano.

Poslednja izmena:
NHF, ali ako ne procitas pitanje kako treba, nemoj ni da odgovarash :trust: Nekad ne zelim da mi bude aktivan, ne zelim da radi, izadjem iz aplikacije, i sama se ponovo aktivira. Nisi me nimalo prosvijetlio sa "viber mora biti aktivan da bi ti radio". Ovako me podsjecas na Grunfa

Izvinjavam se vaše visocanstvo nisam lepo pročitao pitanje, pa sam mislio da je to što sam odgovorio problem. Inače ja nemam taj problem.

Danas je "End of summer sale" na Google play-u. Desetak aplikacija po ceni od dolar. Proverite, ja pazario swift key, tastaturu sa srpskim jezikom. Upravo je isprobavam i odlično prepoznaje reči.

Ja sam dosta koristio Endomondo i bas je user friendly, probao sam runtastic 2 puta i za istu putanju mi pokazuje 100-200m metara manje. Kako da proverim koji je program tacniji?

Jedino da kolima izmeriš rastojanje od tačke A do tačke B, pa da posle uporediš rezultate oba programa za istu putanju.

Narode, postoji li aplikacija koja ako me neko zove njemu kaze da sam nedostupan, a meni normalno zazvoni i ja znam da me je zvao.
I on pasalje poruku, njemu ne stigne notifikacija (nedostupan sam, jelte) a ja primio poruku.
Fala!

ne, poruku o zauzecu i izvestaj o prispecu salje operater,nema veze sa telefonom

Nedostupan nije moguće, zauzeće bi trebalo da jeste, jer je to ton odbijenog poziva.

Izvinjavam se vaše visocanstvo nisam lepo pročitao pitanje, pa sam mislio da je to što sam odgovorio problem. Inače ja nemam taj problem.

a pa hvala onda na pomoci! :d Isto tako, desava mi se da kad kucam odgovor na ovom forumu, i kliknem na "post quick reply", on posalje to sto sam kucao. Isto tako, kad kliknem na shut down, komp mi se ugasi?? Bas cudno! :D :D :D Pozdrav od njegovog visochanstva :p

Sad sam se setio, to ne radi na HOX-u :p

Danas je "End of summer sale" na Google play-u. Desetak aplikacija po ceni od dolar. Proverite, ja pazario swift key, tastaturu sa srpskim jezikom. Upravo je isprobavam i odlično prepoznaje reči.
Jedino sto nema opcija kao sk pro, a ni skinova, i ja je kupio malopre

Kako nema skinova?
Šta je ovo? :)

4df31675-f2e7-59e9.jpg

Sonic, zar je dotle došlo? :D

Nazad
Vrh Dno