Apex Settings - Homescreen settings - Manage Screens
Onaj na kojem stoji žuta zvezda, taj je default
Nisi me razumeo. Procitaj jos jednom sta sam napisao u prethodnom postu. Posle kad me vrati na taj drugi screen moram jos jednom da pritisnem home nek me vrati na treci koji mi je default.
SE Xperia Ray, aj sad ću da probam.
edit
To kod mene ne radi. Ja sam preko My computera našao SE folder tj. portable devices/memory card/App_Backup_Restore i odradio copy/past na desk i ćao.
Nigde ni ne piše da fon mora biti rutovan za nandroid. ,)
mene zanima kako da ugasim Viber skroz (jer kad izadjem sa "exit", samo se vrati posle odredjenog vremena)? :d Takodje, interesuje me misljenje korisnika o tvrdnji autora da Viber ne trosi resurse (bateriju i memoriju)? Za bateriju je moguce, ali za memoriju mi evo sad pokazuje da trosi 29MB![]()
Nigde ni ne piše da fon mora biti rutovan za nandroid. ,)
Da, normalno je da zauzima RAM, kako bi inače bio dostupan na Viberu?
Ali, RAM zauzeće samo po sebi ne troši bateriju. Ako ne koristim Viber za razgovor, ne uočavam ga u listi aplikacija koje su trošile bateriju.
Po meni je super aplikacija, ne troši resurse kada je ne koristiš, a čuči u pozadini.
za razliku od Skajpa koji je... uh...
Valja li ram booster? Instalirao sam ga, ali nesto nisam primetio neku razliku? Jos jedno pitanje. Ne znam da li je tema odgovarajuca,ali ajde da pitam. Kako da proverim koje mi aplikacije rade i kako da se prebacujem iz aplikacije u aplikaciju bez da ih gasim. Primer,igram igricu i stigne mi poruka. Hocu da procitam i odgovorim,bez da mi ugari igru. Mozda su glupa pitanja,ali android koristim od pre par dana tekHvala unapred
M,niko nista?![]()
za pocetak, navedes koji je telefon i koji ROM![]()
@Vlada1911
Postavio si pitanje pre sat vremena i niko ti nije odgovorio !?!?! Niko tu nije dežuran da odgovara na pitanja.
recent apps dobijes ako zadrzis home button (valjda je tako i na lg-u), a listu aktivnih aplikacija trazis u settings/storage, ako me pamcenje dobro sluzi
E,hvala ti. Samo jos za RAM booster...funkcionise li to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari