Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Defauly player na Jelly Bean, Google Music ili kako vec.... mp3 su sve numere.

Skini na Play store-u aplikaciju media scanner, imaš ih par pa probaj.

Na telefonu moje devojke imam jako cudan problem. Kalendar, koji je namesten da se sinhronizuje sa svim Facebook eventima, prijavljuje rodjendane gomile nepoznatih ljudi. Svasta sam pokusao, ali ne uspevam da nadjem resenje problema. Cak smo i deaktivirali nalog, ali su mi svi rodjendani ostali u kalendaru. Na racunaru, web aplikacija mi najnormalnije prikazuje rodjendane samo prijatelja. Gledao sam da nije pokupio rodjendane ljudi sa kojima deli istu FB grupu, ali nije ni to. Ima li neko ideju kako da resim problem.

EDIT: Sto je najgore, sad smo izvalili da nema niti jedan event svojih prijatelja, kao da ne radi sinhronizaciju sa njenim nalogom. Jako cudno.

EDIT1: Upravo sam saznao da se preko njenog telefona logovao kolega pre neki dan. Videli smo da su u stvari to njegovi prijatelji. :wall:
Sad je jedino problem, sto prilikom pokusaja sinhronizacije sa njenim FB nalogom, izbacuje gresku. Ali pokusacu ponovo kasnije.

Poslednja izmena:
Šta se ono beše koristi za backup sms-a? FFS, jedan prijatelj traži da mu bekapujem a ja to nikad nisam radio, mislim, šta će mi bekap sms-ova?!

Takodje, sta je storage/sdcard0? Tu sam preko search-a nasao pjesme koje nedostaju, prekopirao ih u sdcard/Music, restartovao tel ali opet nista!?

Storage/sdcard0 je uveden u JB i to je folder koji predstavlja sd karticu, dok je sada storage/sdcard samo njegov mirror, tj neka vrsta šortkata. Pored sdcard foldera, postoji još jedan ili dva koji mirror-uju sdcard0.
To je napravilo malu zabunu kod nekih programa, kod mene čak i sa default galerijom.

EDIT: Sto je najgore, sad smo izvalili da nema niti jedan event svojih prijatelja, kao da ne radi sinhronizaciju sa njenim nalogom. Jako cudno.

EDIT1: Upravo sam saznao da se preko njenog telefona logovao kolega pre neki dan. Videli smo da su u stvari to njegovi prijatelji. :wall:
Sad je jedino problem, sto prilikom pokusaja sinhronizacije sa njenim FB nalogom, izbacuje gresku. Ali pokusacu ponovo kasnije.
podesavanja>nalozi i sinhronizacija (ukloni facebook nalog)
kasnije u podesavanja aplikacija i obrisi kes i podatke facebook aplikacije, pa je pokrenes ponovo i opet ce te pitati sta zelis da sinhronizujes

Da li još nekome ne rade weather aplikacije? Ni aweather, ni weather eye. Radi weather 2 umbrella, ali je aplikacija užasna, a widget još gori.

Weather hd je meni cool i radi.

Yr.no? Šta je to? :confused:

ovi koji igraju Swing Shot online: javite mi se na PM da ugovorimo neki okrsaj 1 na 1 ;)
ovi koji ne igraju Swing Shot online: pa zasto pobogu ne? :d

PS to je ovo:

Možda je ovo bilo odavno u g maps, ali ja tek sada primećujem. Kada rotirate mapu sa dva prsta, rotiraju se i nazivi ulica i objekata, tako da uvek budu prema vama za čitanje. Da li je to bilo i ranije? :)

Ispravka, nazivi ulica uvek ostaju paralelni sa ulicom, ali se opštine i nazivi objekata rotiraju.

Poslednja izmena:
ASTRO File Mngr dobio redizajn UI-a i izgleda jako fino i koriscenje je mnogo jednostavnije nego ranije koliko mi se cini.

Poslednja izmena:
videh kod druga na Iphonu program za zakljucavanje fajlova koji kad se otvori ne vide se fajlovi koji su sakriveni i pise kao loading...medjutim kad pipnes ekran na par mesta (fazon paterna ali nevidljivo) onda se pojave i ti fajlovi...postoji li nesto slicno za andorid?

Drugari, koja je najjednostavnija varijanta za skidanje aplikacija sa tim nekim geo-filterom?
Tipa hoću da skinem Evernote, ali mi Google Play ne da jer kao ne može za Srbiju.
Video sam neke varijante da se instalira neki unlocker, itd itd... Ima nešto jednostavnije?

Možda je glupo pitanje, ali sam tek od juče na Androidu. :D

Hvala.

Drugari, koja je najjednostavnija varijanta za skidanje aplikacija sa tim nekim geo-filterom?
Tipa hoću da skinem Evernote, ali mi Google Play ne da jer kao ne može za Srbiju.
Video sam neke varijante da se instalira neki unlocker, itd itd... Ima nešto jednostavnije?

Možda je glupo pitanje, ali sam tek od juče na Androidu. :D

Hvala.

Probaj ovde skinuti .apk pa ručno instaliraj

Ja preko skydrive-a mogu samo da uploadujem slike i klipove. Nista drugo

Ja sam upload-ovao apk fajlove, ali kada probam da instaliram apk piše parsing error. Mora da se skine apk na telefon pa tek onda da se instalira, fail, to mi ne odgovara.

Dajte neku dobru email aplikaciju, ali da je Holo. Probao sam Maildroid i ne sviđa mi se.

holo je ics look

Vrh Dno